Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Nastase: Actuala coalitie a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Nastase: Actuala coalitie a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza ...

Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul persoanl ca, in cazul sau, razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse. Nastase mai spune ca in prima noapte petrecuta in arest si-a limpezit gandurile. El mai spune ca acum nu crede ca este vina exclusiva a lui Basescu. In ceea ce ma priveste, in noaptea care a trecut, mi-am limpezit gandurile si am tras mai multe concluzii. Cand va fi cazul vi le voi impartasii pe toate . ) In orice caz, de . continuă pe România Liberă

Nastase: Actuala coalitie a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza sistemul ...

Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul persoanl ca, in cazul sau, razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse. Nastase mai spune ca in prima noapte petrecuta in arest si-a limpezit gandurile. El mai spune ca acum nu crede ca este vina exclusiva a lui Basescu. In ceea ce ma priveste, in noaptea care a trecut, mi-am limpezit gandurile si am tras mai multe concluzii. Cand va fi cazul vi le voi impartasii pe toate . ) In orice caz, de .

Adrian Nastase, primul text pe blog dupa condamnare: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune

Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-un material postat marti pe blogul personal, ca decizia de luni a Inaltei Curti de Casatie si justitie in dosarul Zambaccian a fost luata, probabil, dinainte si ca nu au contat probele pe care avocatii sai le-au depus la dosar. Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse, scrie Nastase. Fostul premier acuza USL: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune. Faptul ca actuala coalitie a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza sistemul judiciar la varf, aplicand, in continuare, reguli aberante, este o mare neimplinire.

3 pasi prin care castigi clientii 'mobile'

Smartphone-ul devine pentru multi dintre clienti o componenta a experientei de shopping, iar retailerii trebuie sa faca un pas inainte pentru a veni in intampinarea unei generatii pentru care zona mobile transforma experienta de cumparaturi. In SUA.

in timp ce citesti asta, Niek este singur si somer. Metoda ingenioasa prin care un olandez si-a gasit un loc de munca

Un olandez somer a fost asaltat cu oferte de locuri de munca dupa ce a creat un site care scotea in evidenta starea proasta in care se afla. Niek Gooren - designer multimedia - a postat pe site-ul sau imagini.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )