Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase, primul text pe blog dupa condamnare: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune

Hotnews Hotnews,
 Adrian Nastase, primul text pe blog dupa condamnare: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune

Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-un material postat marti pe blogul personal, ca decizia de luni a Inaltei Curti de Casatie si justitie in dosarul Zambaccian a fost luata, probabil, dinainte si ca nu au contat probele pe care avocatii sai le-au depus la dosar. Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse, scrie Nastase. Fostul premier acuza USL: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune. Faptul ca actuala coalitie a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza sistemul judiciar la varf, aplicand, in continuare, reguli aberante, este o mare neimplinire. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase, prima reactie publica dupa aflarea sentintei: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni seara, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara, relateaza agentia Mediafax.

VIDEO Adrian Nastase, prima reactie publica dupa aflarea sentintei: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni seara, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara, relateaza agentia Mediafax.

Prima reactie a lui Adrian Nastase din inchisoare.

Fostul premier Adrian Nastase a scris pe blogul persoanl ca, in cazul sau, razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse. Aveam informatii, din zona Cotroceni, cu cateva zile inaintea Anului Nou, ca se luase hotararea ca sentinta in dosarul Zambaccian sa fie de inchisoare cu executare, atat pentru mine cat si pentru sotia mea, crie Adrian Nastase, la o zi dupa condamnare, pe blogul personal. Fostul premier sustine ca probabil pentru .

Adrian Nastase, pe blog: Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe

Adrian Nastase, primul mesaj din inchisoare, dupa sentinta de 4 ani de inchisoare data de Curtea Suprema in dosarul Zambaccian. Fostul premier spune ca, in acest caz, nu a fost vorba de o decizie a Justitiei,.

Reactiile politicienilor dupa condamnarea lui Adrian Nastase. Vanghelie: E dezastruos ce se intampla!

Reactiile la noua condamnare a lui Adrian Nastase nu au intarziat sa apara. Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie crede ca sentinta primita este prea mult, indiferent de faptele pe care le-a facut,.

Cum a luat contact Adrian Nastase cu DNA. O scena povestita de Daniel Morar

Fostul procuror sef DNA, Daniel Morar, povesteste, intr-o cartea Pretul adevarului. Un procuror in lupta cu sistemul cum l-a sunat Adrian Nastase in toamna lui 2005 pentru a se interesa daca are dosar penal. Morar afirma in carte ca a interpretat modul de abordare ca o tentativa de subordonare simbolica, Nastase solicitand prin sefa sa de cabinet sa fie sunat de catre noul procuror sef. Adrian Nastase era, in 2005, presedintele Camerei Deputatilor. Fostul premier a fost condamnat la inchisoare cu executare in iunie 2012 in dosarul Trofeul Calitatii iar pe data de 6 ianuarie 2014 a primit o condamnare in dosarul Zambaccian. A fost achitat in dosarul matusa Tamara.

Adrian Nastase, intre condamnare si achitare. Iata variantele pe care le pot decide magistratii

Adrian Nastase poate ramane astazi liber sau se poate intoarce dupa gratii. Magistratii pot decide, insa, in nenumarate feluri: o achitare, o pedeapsa cu suspendare, una cu executare sau rejudecarea.

PSD ramane orfan de Adrian Nastase pana in 2020

Noua condamnare a lui Adrian Nastase i-a incheiat, practic, cariera politica, cel putin pentru urmatorii sase ani. Fostii sai colegi ezita sa spuna ce vor face cu postul de presedinte al Consiliului National PSD, ocupat de Nastase.

Ce spun politicienii despre condamnarea lui Adrian Nastase.

Parerile in randul politicienilor romani vizavi de condamnarea lui Adrian Nastase variaza de la o lectie pentru clasa politica la o razbunare politica. Citeste si: Adrian Nastase: Pedeapsa este ingrozitoare, o razbunare murdara Europarlamentarul PDL Monica Macovei considera ca sentinta data de ICCJ in cazul lui Adrian Nastase este un succes al justitiei si o lectie pentru politicieni. Citeste si: Macovei: Condamnarea lui Nastase, o lectie pentru politicieni Liberala Alina Gorghiu .

Cateva observatii despre condamnarea lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase intra pentru a doua oara in inchisoare dupa mai putin de doi ani de la preluarea puterii de catre PSD si PNL. O realitate seaca, de neconceput pentru politicienii care conduc azi Romania. Pentru unii ca Dan Voiculescu, condamnat in prima instanta la cinci ani de inchisoare in dosarul ICA, este un mare semnal de alarma. El si ceilalti politicieni influenti trimisi in judecata nu-si mai permit sa piarda nici o zi. Reactia Antenei 3 dupa condamnarea lui Nastase ilustreaza perfect starea de panica. Gadea si invitatii sai l-au somat practic, luni seara, pe Victor Ponta sa faca ceva cu justitia basista inainte sa intre toti in puscarie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )