Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO New York Times: Barack Obama a ales un nou director pentru FBI

Hotnews Hotnews,
 VIDEO New York Times: Barack Obama a ales un nou director pentru FBI

Presedintele american Barack Obama a decis numirea lui James Comey la conducerea FBI. Comey este republican si a servit in cadrul Departamentului de Justitie in perioada presedintelui george W. Bush, potrivit New York Times, citat de AFP. continuă pe Hotnews

The New York Times: Barack Obama a ales un nou director pentru FBI

Presedintele american Barack Obama a decis numirea lui James Comey la conducerea FBI. Comey este republican si a servit in cadrul Departamentului de Justitie in perioada presedintelui george W. Bush, potrivit New York Times, citat de AFP.

FBI ancheteaza oficiali suspectati ca ar fi oferit informatii unui reporter New York Times.

Biroul Federal de Investigatii din SUA a monitorizat email-urile si telefoanele unor oficiali americani pentru a afla care este sursa ce a oferit informatii unui jurnalist al New York Times pentru un articol despre Iran, anunta cotidianul new-yorkez, potrivit Mediafax. Ziarul New York Times sustine ca agenti FBI au intervievat mai multi oficiali americani, monitorizand registrele telefonice ale acestora si email-urile pentru a afla care era sursa unui articol despre rolul Casei Albe in atacuri .

FBI ancheteaza oficiali americani suspectati ca ar fi dat informatii unui reporter de la New York Times

Biroul Federal de Investigatii din SUA a monitorizat email-urile si telefoanele unor oficiali americani pentru a afla care este sursa ce a oferit informatii unui jurnalist al New York Times pentru un articol despre Iran, anunta cotidianul new-yorkez.

Barack Obama a ales un nou director pentru FBI.

Presedintele american Barack Obama a decis sa il numeasca la conducerea FBI pe un republican care a lucrat in Departamentul Justitiei in administratia George W. Bush, potrivit New York Times, citat de AFP, conform Mediafax. James Comey, in varsta de 52 de ani, este un fost administrator al unui fondului speculativ care preda in prezent la Scoala de Drept a Universitatii din Columbia. El il va inlocui pe Robert Mueller, care va parasi postul de director al FBI in septembrie. New York Times .

Barack Obama a ales un nou director pentru FBI. Vezi cine il va inlocui pe Robert Mueller

Presedintele american Barack Obama a decis numirea la conducerea FBI a unui republican care a lucrat in Ministerul Justitiei sub presedintia lui George W. Bush, informeaza joi New York Times, preluat de.

Barack Obama a ales un nou director pentru FBI. Vezi cine il va inlocui pe Robert Mueller

Presedintele american Barack Obama a decis numirea la conducerea FBI a unui republican care a lucrat in Ministerul Justitiei sub presedintia lui George W. Bush, informeaza joi New York Times, preluat de.

CNN: Barack Obama a ales un nou director pentru FBI

Presedintele american Barack Obama planuieste sa-l numeasca pe James Comey in fruntea FBI-ului, in locului lui Robert Mueller, care va pleca in septembrie din acest post, transmite CNN, care citeaza oficiali.

Oficiali americani, anchetati de FBI privind oferirea unor informatii unui reporter New York Times

Mai multi oficiali americani au fost monitorizati de FBI, in cazul unor divulgari de informatii confidentiale despre Iran, scrie The Guardian. Astfel, FBI a monitorizat emailurile si telefoanele unor oficiali de.

Ricina pe adresa primarului New York-ului

Doua scrisori ce contineau amenintari la adresa primarului New York-ului, Michael Bloomberg, dintre care una ii era adresata lui iar alta unui lobbyist care lucreaza la campania sa de control al armelor, contineau ricina, au declarat miercuri autoritatile, citate de New York Times.

Primarul New York-ului, amenintat prin doua scrisori care contineau ricina

Doua scrisori ce contineau amenintari la adresa primarului New York-ului, Michael Bloomberg, contineau ricina, au declarat miercuri autoritatile, citate de New York Times. Prima scrisoare a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )