Libnet.ro
UNICEF

10:16

VIDEO US Open: Simona Halep deschide turneul. Primul meci, impotriva unei americance fara loc WTA, are loc luni de la ora 18.00

Hotnews Hotnews,
 VIDEO US Open: Simona Halep deschide turneul. Primul meci, impotriva unei americance fara loc WTA, are loc luni de la ora 18.00

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, deschide ultimul Grand Slam al anului, ea urmand sa evolueze luni, la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Arthur Ashe Stadium, in compania americancei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

US Open: Simona Halep deschide turneul. Primul meci, impotriva unei americance fara loc WTA, are loc luni de la ora 18.00

Simona Halep, locul doi mondial si favorita numarul doi, deschide ultimul Grand Slam al anului, ea urmand sa evolueze luni, la ora 18. 00 ora Romaniei), pe Arthur Ashe Stadium, in compania americancei Danielle Rose Collins, fara loc WTA, dar fosta ocupanta a pozitiei 553, care a primit un wild card, informeaza Mediafax.

US Open: Simona Halep, in lupta pentru Visul American, luni de la 18.00

Simona Halep, a doua jucatoare a lumii, incepe una dintre ultimele doua mari campanii ale anului. Luni, de la ora 18. 00, debuteaza la US Open, ultimul turneu de Grand Slam din 2014, iar de aceste rezultate ar putea depinde si prezenta ei la Turneul Campioanelor, acolo unde este aproape calificata.

Simona Halep: Promit sa fie primul lucru pe care il fac dupa US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a fost nominalizata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy, Cosmin Hodor, pentru Ice Bucket Challenge, ea promitand, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca va raspunde provocarii dupa US Open.

Calcule: Simona Halep poate ajunge nr. 1 mondial la US Open

Calculele pentru US Open sunt interesante in ceea ce o priveste pe Simona Halep, care tinteste primul trofeu de Mare Slem.

Simona Halep a invatat sa faca sushi (FOTO)

Inaintea debutului sau la editia din acest an a turneului US Open, Simona Halep a invatat de la un celebru bucatar japonez cum se prepara un sushi ca in tara de origine.

Simona Halep, despre provocarea de a-si turna o galeata de apa cu gheata pe cap: Trebuie sa am grija sa nu racesc. Va fi primul lucru pe care il fac dupa US Open

Simona Halep a fost nominalizata la Ice Bucket Challenge provocarea de a isi turna o galeata de apa cu gheata pe cap in cadrul campaniei pentru scleroza amiotrofica laterala) insa a promis ca o va onora dupa turneul de Mare Slem de la US Open, intrucat acum trebuie sa aiba grija sa nu raceasca.

Simona Halep promite sa faca provocarea Ice Bucket dupa turneul US Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep a promis ca va raspunde provocarii Ice Bucket dupa US Open, asta dupa ce a fost provocata de directorul turneului BRD Nastase Tiriac, Cosmin Hodor. Multumesc, Cosmin Hodor,.

Simona Halep, a doua favorita la turneul US Open. Cand incepe competitia si cand se stabilesc meciurile

Ultimul turneu de Mare Slem al anului 2014 se apropie de start si deja se stiu lista capilor de serie. US Open va debuta pe 25 august, iar la editia trecuta, Simona Halep a ajuns pana in optimile de finala.

Simona Halep se mentine pe locul 2 WTA inainte de inceperea US Open, ultimul Grand Slam al anului

Romanca Simona Halep se mentine pe locul 2 in clasamentulWTA dat publicitatii duminica, inainte de debutul US Open, ultimul Grand Slam al anului. Halep a fost eliminata saptamana aceasta din turneul de.

LIVE Simona Halep in primul tur la US Open (Luni, ora 18:00)

Simona Halep debuteaza la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, luni cu incepere de la ora 18:00. Meciul favoritei numarul 2 cu americanca Danielle Rose Collins este programat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )