Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Oras din nordul tarii, sub o patura de zapada in toiul verii. De cand sunt eu, n-am mai vazut asa ceva. Ce prapad!

Adevărul Adevărul,
VIDEO Oras din nordul tarii, sub o patura de zapada in toiul verii. De cand sunt eu, n-am mai vazut asa ceva. Ce prapad!

Peisaj hibernal in localitatea Gura Humorului, din judetul Suceava, dupa o ploaie cu grindina, care a durat cateva zeci de minute. Vineri, 24 iulie, strazile orasului-statiune au fost acoperite cu un strat consistent de gheata. Localnicii spun ca n-au mai vazut niciodata asa ceva. continuă pe Adevărul

Un nou studiu arata cum a intrat noul coronavirus in Romania: A fost adus de romani din nordul Italiei si apoi raspandit in spitale

Un nou studiu indica modul in care noul coronavirus a patruns in Romania, adus de cetateni care se intorceau in tara din nordul Italiei si modul in care virusul s-a raspandit in spitale. Potrivit.

VIDEO Iarna a lovit un oras din nordul Romaniei. Mormane de gheata, curti inundate si copaci smulsi de vijelie

Strazile municipiului Suceava au fost acoperite cu un strat destul de consistent de gheata, dupa o ploaie de nici 15 minute, joi, 23 iulie. Totodata, mai multe gospodarii din cartierul Itcani au fost inundate.

Lista actualizata a localitatilor din Romania aflate sub carantina

Doua localitati din Romania sunt in carantina, din cauza numarului mare de cazuri de Covid-19 raportat la numarul de locuitori. Sunt doua sate care au, fiecare, peste 30 de cazuri de coronavirus.

VIDEO Mame din SUA fac ziduri umane in fata agentilor federali pentru a apara protestatarii antirasism

Purtand casti de protectie si tricouri galbene, mame din America ii confrunta pe agentii federali care poarta echipament de lupta, pentru a-i proteja pe protestatarii din Portland si, in curand, in alte orase in care presedintele Trump a spus ca va trimite forte federale, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2008 seconds )