Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni la DNA, unde s-a prezentat in calitate de reclamant, deoarece i s-a furat un avion in urma cu cativa ani, dupa cum a declarat acesta, la iesirea de la audieri. continuă pe Hotnews

Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni la DNA, unde s-a prezentat in calitate de reclamant, deoarece i s-a furat un avion in urma cu cativa ani, dupa cum a declarat acesta, la iesirea de la audieri.

Ovidiu Tender, despre arestarea Alinei Bica: M-a bucurat (VIDEO)

Ovidiu Tender, denuntatorul Alinei Bica, a declarat luni, la iesirea din sediul DNA, ca arestarea fostei sefe a DIICOT l-a bucurat. Tender a declarat ca a sosit la DNA pentru un dosar vechi, avand.

Tender, la iesirea de la DNA: Sunt bucuros de arestarea Alinei Bica

Ovidiu Tender a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie. El a declarat, la iesirea din sediul DNA, ca cele doua mandate emise pe numele Alinei Bica l-au bucurat.

Ovidiu Tender, la DNA

Ovidiu Tender este audiat, luni la Directia Nationala Anticoruptie. El a declarat ca cele doua mandate emise pe numele Alinei Bica l-au bucurat.

Ovidiu Tender, audiat la DNA. El ar fi fost citat in calitate de reclamant intr-un dosar in care acuza ca i s-a furat un avion

Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost audiat luni, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), el spunand ca a venit in cazul plangerii sale privind persoanele care i-au furat un avion si a mentionat ca nu a fost chemat pentru a da declaratii dupa ce a facut un denunt impotriva Alinei Bica, fostul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acesta a adaugat ca se bucura de arestarea ei.

Omul de afaceri Ovidiu Tender, intr-un denunt: I-am dat mita actiuni Alinei Bica

Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a adresat initial sotului Alinei Bica, conform unor surse judiciare. Mita era pentru a se asigura ca va primi o pedeapsa mai mica in instanta.

Rasturnare de situatie in dosarul Alinei Bica: Ovidiu Tender a facut denunt impotriva fostei sefe DIICOT

Omul de afaceri Ovidiu Tender, pe care Alina Bica l-a ajutat sa tergierseze dosarul si sa scape de condamnarea cu executare, a facut un denunt impotriva fostei sefe DIICOT.

Ovidiu Tender, audiat la DNA: Mi s-a furat un avion

Omul de afaceri Ovidiu Tender, a fost audiat luni la DNA, dupa ce a facut un denunt impotriva Alinei Bica, arestata in dosarul retrocedarilor ilegale. Tender spune ca a fost la DNA pentru a da declaratii in cazul plangerii sale cu privire la persoanele.

UPDATE. Ovidiu Tender a denuntat-o pe Alina Bica la DNA legat de o mita pe care ar fi dat-o

UPDATE 18:10 - Omul de afaceri Ovidiu Tender a facut un denunt impotriva Alinei Bica, legat de o mita pe care i-ar fi dat-o fostului procuror-sef al DIICOT, sub forma de actiuni, printr-un intermediar care s-a.

Surse: Alina Bica ar fi fost turnata la DNA de Ovidiu Tender

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a fost turnata la Directia NationalaAnticoruptie DNA) de Ovidiu Tender, au afirmat surse citate de B1 TV. Potrivit sursei citate, Tender a mentionat ca i-ar fi dat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )