Libnet.ro
UNICEF

13:31

VIDEO. Palatul Telefoanelor din Bucuresti, scos la vanzare

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Palatul Telefoanelor din Bucuresti, scos la vanzare

Telekom Romania Communications, fosta Romtelecom, a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din zona la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA. continuă pe România Liberă

Palatul Telefoanelor din Bucuresti, scos la vanzare

Telekom Romania Communications, fosta Romtelecom, a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din zona la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA.

Telekom Romania scoate la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti

Telekom Romania Communications, fosta Romtelecom, a scos la licitatie Palatul Telefoanelor din Bucuresti si alte doua proprietati din apropiere la un pret de pornire cumulat de 21,6 milioane de euro, fara TVA, ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietati imobiliare.

Telekom Romania scoate la vanzare Palatul Telefoanelor, primul zgarie-nori din Bucuresti

Telekom Romania a scos la vanzare un pachet de proprietati care include si Palatul Telefoanelor, cladire monument istoric.

Telekom Romania a scos la vanzare o cladire simbol a Bucurestiului, Palatul Telefoanelor, alaturi de alte doua proprietati din centru. Pretul de pornire - 21,6 milioane de euro

Telekom Romania Communications fosta Romtelecom) a scos la vanzare la pachet Palatul Telefoanelor si alte doua proprietati imobiliare situate in centrul Bucurestiului, la un pret de pornire de 21,6 milioane de euro. Masura este parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietati imobiliare, tranzactia va fi derulata prin intermediul unei licitatii, iar castigatorul va fi entitatea cu cea mai avantajoasa oferta atat in ceea ce priveste pretul, cat si alte conditii relevante in context. UPDATE Reprezentantii Telekom Romania Communications au precizat pentru HotNews. ro ca cele trei proprietati vandute la pachet: Palatul Telefoanelor, cladirea Tandem si proprietatea din strada Matei Millo, au un pret de pornire de 21. 000 euro. Cladirea Tandem si proprietatea Matei Millo au impreuna pretul de pornire de 10,9 milioane euro.

Palatul Telefoanelor, cladirea Tandem si un teren din Matei Millo, scoase la vanzare de Telekom

Telekom Romania Communications scoate la vanzare trei proprietati din centrul Bucurestiului, respectiv Palatul Telefoanelor, cladirea Tandem si proprietatea din strada Matei Millo, ca parte a strategiei companiei de a capitaliza portofoliul de proprietati imobiliare, arata un comunicat remis astazi redactiei.

Business B1 la zi: Telekom isi capitalizeaza proprietatile imobiliare (VIDEO)

Telekom scoate la vanzare Palatul Telefoanelor din Capitala, una dintre cladirile emblematice ale Bucurestiului interbelic. Pe langa imobilul construit in stil Art Deco, compania scoate la licitatie cladirea.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )