Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Panica la Casa de Pensii Buzau, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un vestiar. 80 de oameni au fost evacuati

Adevărul Adevărul,
VIDEO Panica la Casa de Pensii Buzau, din cauza unui incendiu izbucnit intr-un vestiar. 80 de oameni au fost evacuati

Un numar de aproximativ 80 de persoane, functionari dar si cetateni care se aflau in Casa de Pensii Buzau, au fost evacutate, la orele amiezii, din cauza unui incendiu. Flacarile au izbucnit intr-o incapere folosita de personalul auxiliar, in care erau depozitate mai multe materiale de curatenie. continuă pe Adevărul

Doi tineri au murit carbonizati pe DN2, din cauza unui accident rutier

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc, potrivit Mediafax.

Avion intors din drum din cauza unui angajat aeroportuar care a adormit in cala

Un angajat al unei companii aeriene din Statele Unite a adormit in compartimentul de marfa al unui avion de pasageri, trezindu-se in momentul decolarii, informeaza site-ul ziarului Los Angeles Times. Avionul.

Trafic ingreunat pe DN1 din cauza unui accident soldat cu trei victime

Un accident de circulatia a avut loc la Ciolpani. Potrivit informatiilor Politiei Rutiere, trei persoane au fost ranite. in plus, la aceasta ora, circulatia pe DN1 s-a intensificat, circulandu-se in coloana, informeaza B1. tv .

Incendiu la Casa de Pensii Buzau

Un incendiu a izbucnit in vestiarul Casei Judetene de Pensii Buzau, unde erau depozitate materiale pentru curatenie. Activitatea institutiei a fost intrerupta pana cand pompierii au reusit sa stinga.

UPDATE: Incendiul de la Casa de Pensii Buzau a fost lichidat

Un incendiu a izbucnit, miercuri, in vestiarul Casei Judetene de Pensii Buzau, unde sunt depozitate materiale pentru curatenie, informeaza Mediafax.

Incendiu izbucnit la Casa de Pensii Buzau: Aproximativ 80 de persoane au fost evacuate din cladire de catre pompieri

Un incendiu a izbucnit, miercuri, in vestiarul Casei Judetene de Pensii Buzau, acolo unde sunt depozitate materiale pentru curatenie, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU).

Decolarea unui avion al companiei Germanwings, anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, a fost mentiut la sol duminica, din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza cotidianul Kolner Express. Avionul, un Airbus A320, trebuia sa.

Aproape 800.000 de copii au fost stramutati din cauza insurectiei Boko Haram in Nigeria

Aproape 800. 000 de copii au fost fortati sa-si paraseasca locuintele din cauza insurectiei miscarii Boko Haram in nordul Nigeriei, a anuntat luni UNICEF, relateaza Mediafax. Majoritatea copiilor nigerieni.

Un zbor Germanwings, intrerupt din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion apartinand Germanwings, filiala low-cost a companiei Lufthansa, nu a decolat duminica de pe aeroportul international Koln-Bonn din cauza unei amenintari privind plasarea unei bombe la bord, a anuntat cotidianul Kolner Express, in pagina.

Cel putin 15 morti in Siberia din cauza incendiilor de vegetatie

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in urma incendiilor care au cuprins zone cu vegetatie din sudul Siberiei, potrivit unui nou bilant anuntat luni de autoritatile locale, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2773 seconds )