Libnet.ro
UNICEF

27 Mai.

Doi tineri au murit carbonizati pe DN2, din cauza unui accident rutier

România Liberă România Liberă,
Doi tineri au murit carbonizati pe DN2, din cauza unui accident rutier

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Bacau. Doi tineri au murit carbonizati dupa ce masina in care erau s-a rasturnat, apoi a luat foc

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea.

Trafic ingreunat pe DN1 din cauza unui accident soldat cu trei victime

Un accident de circulatia a avut loc la Ciolpani. Potrivit informatiilor Politiei Rutiere, trei persoane au fost ranite. in plus, la aceasta ora, circulatia pe DN1 s-a intensificat, circulandu-se in coloana, informeaza B1. tv .

Plimbare spre moarte: doi tineri au sfarsit carbonizati dupa ce masina in care erau s-a rasturnat, apoi a luat foc

Doi tineri de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2G, in judetul Bacau, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod de pe marginea soselei, s-a rasturnat, apoi a luat foc.

Accident rutier in judetul Buzau: Doi barbati au murit carbonizati dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat si a luat foc

Doi barbati de 24 si 29 de ani au murit carbonizati, luni dimineata, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un cap de pod pe DN2G, in judetul Buzau, informeaaz B1 TV. in urma impactului, masina s-a.

Un barbat s-a sinucis in cladirea Capitoliului din SUA. Politia a ramas in alerta din cauza unui pachet suspect

O persoana s-a sinucis prin impuscare, sambata dupa-amiaza, in aripa de vest a Capitoliului, cladirea Congresului american, la Washington .

Incendiu devastator in Satu Mare: Trei adulti si trei copii au murit carbonizati (VIDEO)

Un incendiu devastator a avut loc joi noapte la Satu Mare. O casa a fost cuprinsa de flacari, iar trei adulti si trei copii au murit carbonizati, informeaza B1 TV. La spital a ajuns si o femeie, cu arsuri pe.

Decolarea unui avion al companiei Germanwings, anulata din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, a fost mentiut la sol duminica, din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza cotidianul Kolner Express. Avionul, un Airbus A320, trebuia sa.

Un zbor Germanwings, intrerupt din cauza unei amenintari cu bomba

Un avion apartinand Germanwings, filiala low-cost a companiei Lufthansa, nu a decolat duminica de pe aeroportul international Koln-Bonn din cauza unei amenintari privind plasarea unei bombe la bord, a anuntat cotidianul Kolner Express, in pagina.

Cel putin 15 morti in Siberia din cauza incendiilor de vegetatie

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata in urma incendiilor care au cuprins zone cu vegetatie din sudul Siberiei, potrivit unui nou bilant anuntat luni de autoritatile locale, potrivit Agerpres.

Aeroportul Schoenefeld din Berlin, evacuat din cauza unei alerte cu bomba: Aeroportul a fost redeschis la scurt timp dupa declansarea alarmei

Alerta cu bomba pe aeroportul Schoenefeld din Berlin. Al doilea aeroport ca marime din capitala Germaniei a fost evacuat luni din cauza unei amenintari cu bomba, potrivit Reuters, care citeaza reprezentanti ai.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 27 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )