Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO. Pilotii romani merg in Portugalia pentru a invata sa zboare cu F16

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Pilotii romani merg in Portugalia pentru a invata sa zboare cu F16

Programul strategic Avion multirol al Fortelor Aeriene, aprobat de Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, prevede realizarea, in prima faza, a unei capabilitati aeriene initiale si ulterior, gradual, a capabilitatii finale cu avioane de generatia a cincea, parcurgand o perioada de tranzitie asigurata cu avioane F-16. continuă pe România Liberă

Pilotii romani pleaca in Portugalia pentru a invata sa piloteze avioanele F-16. Cand vor intra in dotarea Armatei Romane

Pilotii care vor zbura cu aeronave F-16 ale Fortelor Aeriene Romane vor pleca in Portugalia pentru a se familiariza cu noile aparate. 23 de militari, printre care si personalul tehnic, se vor antrena la Baza.

Militarii romani merg in Portugalia pentru a se pregati pe avioane F-16

Primii militari ai Fortelor Aeriene Romane, care vor urma un curs de pregatire pentru trecerea pe aeronave F-16, vor pleca marti spre Portugalia, cu o aeronava militara, informeaza MApN. Aeronavele vor intra in dotarea Armatei Romane dupa anul 2016.

VIDEO Cum poti utiliza dronele pentru a face arta

Cirque du Soleil, ETH Zurich si Verity Studios au colaborat pentru a crea un video artistic, in care s-au ajutat de drone pentru a crea imagini uimitoare, demonstrand astfel modalitatile in care poate fi utilizata tehnologia in curs de dezvoltare. La video s-a lucrat timp de trei zile si pentru realizarea lui s-a utilizat un sistem de captare a miscarii, o retea de comunicare wireless si alogritmi sofisticati personalizati de software pentru estimare si control, noteaza Gizmag. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3202 seconds )