Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. Ponta, despre evaziunea fiscala in agricultura: Este un mijloc de supravietuire

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ponta, despre evaziunea fiscala in agricultura: Este un mijloc de supravietuire

Victor Ponta, premier: Aceasta este baza de la care putem pleca petru reducerea TVA la alte produse: la produsele bio, la produsele de carne, la fructe si legume, adica acolo unde evaziunea fiscala nu este doar efectul unei dorinte de imbogatire, ci este, la un moment dat, un mijloc de supravietuire, ceea ce cred ca trebuie sa indreptam in perioada imediat urmatoare. continuă pe România Liberă

Ponta: Evaziunea fiscala in agricultura este, la un moment dat, un mijloc de supravietuire

Reducerea TVA la paine este baza de la care se poate pleca pentru diminuarea taxei si la alte produse, precum cele bio, carne, legume sau fructe, domenii unde evaziunea fiscala nu este doar efectul dorintei de imbogatire, ci, la un moment dat, un mijloc de supravietuire, a afirmat premierul Ponta.

VIDEO Ponta, despre obiectivele programului Prima Masina UPDATE

Ministrul Economiei, Constantin Nita, vrea ca programul Prima Masina sa debuteze pe data de 1 noiembrie. Prin acest program statul le va garanta tinerilor jumatate din valoarea unei masini de maxim 50. 000 lei + TVA.

Ponta, despre sechestrul la Lukoil: Procurorul este suveran; nimeni nu fugea insa cu conductele. Sper sa poata plati salariile

Procurorul este suveran si independent in cercetarea cazului Lukoil, insa Guvernul spera intr-o solutie legala care sa permita sanctionarea prsoanelor vinovate si recuperarea prejudiciului, dar si continuarea normala a activitatii si plata salariilor catre angajati, a afirmat premierul Victor Ponta.

Ponta, despre sechestrul de la Lukoil: Procurorul este suveran, insa nimeni nu fugea cu conductele. Sper sa poata plati salariile

Procurorul este suveran si independent in cercetarea cazului Lukoil, insa Guvernul spera intr-o solutie legala care sa permita sanctionarea prsoanelor vinovate si recuperarea prejudiciului, dar si continuarea normala a activitatii si plata salariilor catre angajati, a afirmat premierul Victor Ponta.

CSM va lua in discutie afirmatiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Declaratiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil vor fi luate in discutie in plenulConsiliuluiSuperior al Magistraturii, joi, potrivit unui comunicat al institutiei. Avand in vedere soli.

Alegeri prezidentiale 2014: Premierul Victor Ponta, despre debutul campaniei electorale, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, pentru a discuta despre cum au decurs primele zile de campanie electorala.

Ponta, despre sechestrul la Lukoil: Nimeni nu fugea cu conductele

Procurorul este suveran si independent in cercetarea cazului Lukoil, insa Guvernul spera intr-o solutie legala care sa permita sanctionarea prsoanelor vinovate si recuperarea prejudiciului, dar si continuarea normala a activitatii si plata salariilor.

CSM s-a sesizat in cazul declaratiilor lui Ponta despre dosarul Lukoil

CSM s-a sesizat in privinta declaratiilor premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei si va hotari, in sedinta de joi, daca va cere Inspectiei Judiciare referitor la o eventuala afectare a.

CSM s-a sesizat in cazul declaratiilor lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) s-a sesizat in privinta declaratiilor premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei si va hotari, in sedinta de joi, daca va cere Inspectiei Judiciare referitor la o eventuala afectare a independentei procurorului de caz.

Ponta, despre scandalul apei calde din Capitala: O parte a CGMB se opune fuziunii RADET-ELCEN

O parte a Consiliului Municipiului Bucuresti CGMB) se opune hotararilor de fuziune a regiei de distributie termica RADET) cu Electrocentrale Bucuresti ELCEN), situatie politica ce trebuie rezolvata, altfel bucurestenii urmand sa se supere pe consilieri aflati in campanie, afirma premierul Ponta, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )