Libnet.ro
UNICEF

23:00

CSM va lua in discutie afirmatiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

B1 B1,
CSM va lua in discutie afirmatiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Declaratiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil vor fi luate in discutie in plenulConsiliuluiSuperior al Magistraturii, joi, potrivit unui comunicat al institutiei. Avand in vedere soli. continuă pe B1

CSM s-a sesizat in cazul declaratiilor lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) s-a sesizat in privinta declaratiilor premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei si va hotari, in sedinta de joi, daca va cere Inspectiei Judiciare referitor la o eventuala afectare a independentei procurorului de caz.

Victor Ponta despre schimbarea calitatii sale in dosarul Microsoft: Basescu nu mai are informatii serioase

Premierul Victor Ponta a fost intrebat, sambata, la Brasov, daca crede ca Traian Basescu are informatii privind o posibila schimbare a calitatii sale in dosarul Microsoft, seful Guvernului raspunzand: Presedintele nu mai are de mult informatii serioase si adaugand ca nu se simte amenintat. Intrebat in legatura cu acuzatiile aduse de seful statului la adresa sa in dosarul Microsoft, premierul Ponta a spus ca s-a obisnuit cu acuzatiile din partea lui Traian Basescu si ca el considera important sa vorbeasca despre ce va face daca va fi ales presedinte. De ce nu m-a acuzat pana acum Traian Basescu, mai e ceva? . ) Am invatat de la domnul Basescu ce sa nu fac daca ajung presedinte, a spus Ponta.

Alegeri prezidentiale 2014: Premierul Victor Ponta, despre debutul campaniei electorale, de la ora 21.30

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, pentru a discuta despre cum au decurs primele zile de campanie electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Fata de contracandidati, eu pot spune ce am facut. Ceilalti ma pot critica doar

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara, incepand cu ora 21. 30, la emisiunea Sinteza Zilei, pentru a discuta despre cum au decurs primele zile de campanie electorala.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Este nevoie in turul al doilea de trei dezbateri, pe politica externa, constitutie si economie

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, la emisiunea Sinteza Zilei, ca in turul al doilea al alegerilor prezidentiale este nevoie detrei dezbateri electorale in care sa se discute politica externa, constitutie si economie.

CSM va analiza pe 9 octombrie declaratiile lui Victor Ponta referitoare la efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, marti, ca va pune in discutie declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil.

CSM s-a sesizat in cazul declaratiilor lui Ponta despre dosarul Lukoil

CSM s-a sesizat in privinta declaratiilor premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei si va hotari, in sedinta de joi, daca va cere Inspectiei Judiciare referitor la o eventuala afectare a.

Reactia The Nova Group la declaratiile premierului Victor Ponta

The Nova Group Investments Romania isi exprima ingrijorarea fata de afirmatiile constante ale premierului Romaniei, Victor Ponta, referitoare la afacerile ilegale conduse de Dan Adamescu, facand referire in mod direct si repetat la compania Astra Asigurari, aflata in administrare speciala.

Victor Ponta, la Antena 3: Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor/ Propun trei dezbateri pentru turul doi

Premierul Victor Ponta este invitat in aceasta seara la Sinteza zilei de pe Antena 3. Ponta a vorbit despre importanta functiei de presedinte si crede ca este cel mai bun si cel mai responsabil dintre candidati pentru fotoliul de la Cotroceni. Unii dintre contracandidati nu cred nici ei ca au vreo sansa. Vor doar sa apara la televizor probabil. Propun trei dezbateri pentru turul doi ca sa vedem cine e mai bun pe pe politica externa, constitutie si economie. Trebuie sa participe la dezbateri si cei care vor fi viitori premieri pentru a se dezbate teme economice, a adaugat premierul.

Victor Ponta, in biroul presedintelui: Presedintele trebuie sa-i reprezinte pe toti. Consider ca pot sa-i unesc pe oameni

Cel mai bine plasat in sondaje in cursa pentru Cotroceni, premierul Victor Ponta a venit, luni seara, in Biroul Presedintelui. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit despre ideea de unitate a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )