Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Premiile Oscar / The shape of water are cele mai multe nominalizari, 13

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Premiile Oscar / The shape of water are cele mai multe nominalizari, 13

The shape of water al regizorului Guillermo del Toro conduce in topul nominalizarilor la premiile Oscar, avand sanse sa castige prestigioasele premii la 13 categorii, inclusiv pentru cel mai bun film, scrie Reuters. continuă pe Hotnews

OSCAR 2018. The Shape of Water, pe primul loc in topul nominalizarilor

Filmul regizat de mexicanul Guillermo del Toro, The Shape of Water, este pe primul loc in topul nominalizarilor la premiile Oscar din 2018, intrand in cursa pentru prestigiosul trofeu la nu.

VIDEO Nominalizarile la premiile Oscar

Ceremonia nominalizarilor la Oscar, apogeul sezonului premiilor la Hollywood, a inceput marti marti, prezentatori fiind Tiffany Haddish si Andy Serkis. The shape of water si 3 Billboards sunt favorite.

Premiile OSCAR 2018. LISTA FILMELOR nominalizate (FOTO)

Intreaga suflare de la Hollywood a stat cu sufletul la gura in asteptarea nominalizarilor la cea de-a 90-a editie a celebrelor premii. Filmul The Shape of Water, regizat de Guillermo del.

Nominalizarile la Premiile Oscar 2018

Azi au fost anuntate oficial nominalizarile la Premiile Oscar, ceremonie ajunsa anul aceasta la editia cu numarul 90. Iata ce actori si productii au sanse sa castige mult-ravnitele trofee! .

Nominalizari Oscar 2018: lista completa

Academia Americana de Film a anuntat nominalizarile la premiile Oscar 2018, iar The Shape of Water, un film cu buget redus regizat de cineastul mexican Guillermo del Toro, conduce in topul nominalizarilor, avand 13 mentiuni, cu una mai putin decat recordul inregistrat in istoria prestigioasei gale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )