Libnet.ro
UNICEF

07:15

VIDEO Presedintele Traian Basescu, la B1 TV: Candidatii la prezidentiale au timp sa-si completeze CV-ul daca au fost cumva ofiteri acoperiti ai serviciilor secrete. Daca nu o fac, o voi face eu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Presedintele Traian Basescu, la B1 TV: Candidatii la prezidentiale au timp sa-si completeze CV-ul daca au fost cumva ofiteri acoperiti ai serviciilor secrete. Daca nu o fac, o voi face eu

Presedintele Traian Basescu a afirmat marti seara ca in randul candidatilor la alegerile prezidentiale exista oameni care au lucruri ascunse in CV-uri si le-a recomandat acestora sa-si completeze CV daca au fost cumva ofiteri acoperiti sau nu, avertizand ca, in caz contrar, va face el public acest lucru. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Antena3. ro transmite in direct declaratiile presedintelui. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.45

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la 18. 45, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:30

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la ora 18:30, la Palatul Cotroceni. Urmariti LIVE declaratiile presedintelui, la Antena 3. Stire in curs de.

Presedintele Traian Basescu, scrisoare catre Parlament privind stationarea trupelor NATO in Romania (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a trimis o scrisoare Parlamentului referitoare la stationarea trupelor NATO pe teritoriul tarii noastre. Scrisoarea se afla pe primul punct al ordinii de zi de luni de la Biroul.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

VIDEO Basescu raspunde provocarii lui Ponta: ii citesc lucrarea de doctorat si nu gasesc cateva pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, luni seara, in care a vorbit despre actele normative care pot afecta desfasurarea corecta a alegerilor prezidentiale si in care a cerut demisia sefului Jandarmeriei. De asemenea, seful statului a raspuns provocarii lui Victor Ponta, care i-a cerut sa nominalizeze 10 carti care l-au marcat, si a amintit de lucrarea de doctorat a acestuia.

Presedintele Traian Basescu a gratiat-o pe Jana Tiron, femeia de 72 de ani care fenteaza inchisoarea de 17 ani

Jana Tiron, din comuna Vidra, are 72 de ani si, de 17 ani, i-a induplecat de nenumarate ori pe magistrati sa nu stea o zi dupa gratii, desi e condamnata definitiv la patru ani de detentie.

Traian Basescu:Candidatii care sunt ofiteri acoperiti sa iasa si sa spuna! Daca nu, o voi face eu

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, la postul B1 TV, ca un candidat la alegerile prezidentiale din acest an ar fi ofiter sub acoperire. Seful statului a precizat ca daca persoana in cauza nu va anunta in mod public cine este, o va face el,dupa ce se vor depune toate candidaturile.

Traian Basescu:Candidatii care sunt ofiteri acoperiti sa iasa si sa spuna. Daca nu, o voi face eu

Presedintele Traian Basescu este invitat, marti seara, in emisiunea Sub semnul intrebarii, moderata de Robert Turcescu, la postul B1 TV.

Traian Basescu, despre candidatul ACL la prezidentiale: Draga Vasile, puteai sa cauti pe cineva in PDL, ca aveai oameni valorosi (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, ca liderul PDL Vasile Blaga a gresit ca nu a desemnat un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Draga Vasile, puteai sa cauti pe cineva in PDL, c.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )