Libnet.ro
UNICEF

01:06

VIDEO Basescu raspunde provocarii lui Ponta: ii citesc lucrarea de doctorat si nu gasesc cateva pagini neplagiate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Basescu raspunde provocarii lui Ponta: ii citesc lucrarea de doctorat si nu gasesc cateva pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a sustinut o declaratie de presa, luni seara, in care a vorbit despre actele normative care pot afecta desfasurarea corecta a alegerilor prezidentiale si in care a cerut demisia sefului Jandarmeriei. De asemenea, seful statului a raspuns provocarii lui Victor Ponta, care i-a cerut sa nominalizeze 10 carti care l-au marcat, si a amintit de lucrarea de doctorat a acestuia. continuă pe Adevărul

Traian Basescu raspunde provocarii lui Victor Ponta despre cartile citite: Ii citesc doctoratul, nu gasesc pagini neplagiate

Presedintele Traian Basescu a tinut luni seara sa raspunda provocarii lansate de premierul Victor Ponta, care i-a cerut saptamana trecuta sa spuna daca a citit in ultimii ani si alte carti in afara de Levantul.

VIDEO. Basescu, scrisoare catre Parlament privind stationarea trupelor NATO in Romania

Presedintele Traian Basescu a anuntat, dupa sedinta CSAT din 3 septembrie, ca s-au luat doua decizii, una legata de prezenta unor aeronave de lupta ale statelor membre NATO pe teritoriul Romaniei si posibila participare ca stat coordonator in proiectul fondului NATO de sprijin pentru Ucraina, in domeniul cibernetic.

VIDEO. Basescu: Romania este o tara care va fi aparata in orice scenariu

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca summit-ul NATO a transmis mesajul ca libertatea costa bani.

VIDEO. Basescu: Toate obiectivele Romaniei la summitul NATO au fost atinse. Vom avea Comandament NATO in tara

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, ca summit-ul NATO din Newport, Marea Britanie, a fost extrem de important deoarece a prefigurat noile misiuni ale NATO dupa cele din Afganistan. Seful statului a punctat ca Romania si-a atins toate obiectivele la aceasta reuniune si a confirmat ca vom avea un comandament NATo pe teritoriul tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )