Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Prezenta record la urne in primele alegeri din Hong Kong, dupa aproape o jumatate de an de proteste pro-democratie Procesul a decurs fara incidente- UPDATE

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Prezenta record la urne in primele alegeri din Hong Kong, dupa aproape o jumatate de an de proteste pro-democratie Procesul a decurs fara incidente- UPDATE

Un numar record de alegatori au votat, duminica, in Hong Kong, in cadrul alegerilor locale, primul test electoral care are loc dupa cele aproape 6 luni de proteste masive pro-democratie, marcate de ciocniri violente cu fortele de ordine. Cu o ora inainte de inchiderea urnelor, datele oficiale indicau o prezenta de 69%. Procesul electoral s-a desfasurat fara incidente majore, potrivit Reuters. continuă pe Hotnews

Prezenta record si la alegerile din Hong Kong. Locuitorii orasului vor sa transmita un mesaj clar Beijingului (FOTO)

Locuitorii Hong Kong-ului trebuie sa se duca la urne, duminica, pentru a-i alege pe consilierii locali, pana la ora pranzului prezenta fiind una record, relateaza BBC. Astfel, la ora 14:30 ora Hong.

Primele alegeri in Hong Kong de la izbucnirea masivelor proteste pro-democratie

Activistii pro-democratie din Hong Kong au facut apel catre populatie sa nu bruieze alegerile locale ce vor avea loc duminica, fiind vorba despre primul scrutin de la declansarea masivelor proteste antiguvernamentale din provincia autonoma aflata sub tutela Chinei.

Prezenta record la vot, in diaspora. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate

Vot diaspora, alegeri prezidentiale 2019, turul doi, prezenta record. Romanii din strainatate s-au mobilizat masiv. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate. Prezenta record la vot, in diaspora Romanii din Diaspora s-au mobilizat masiv in primele doua zile de vot, iar in cea de-a treia e asteptat sa cada recordul de peste 670. 000 stabilit .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Prezenta record in diaspora. Peste 600.000 de romani au votat in diaspora

Update:Prezenta record in diaspora. Pana la 14:00 ora Romaniei in strainatate au votat aproape 600. 000 de romani.

Peste 70% prezenta la alegerile locale din Hong Kong, dupa sase luni de proteste fara precedent

Dupa sase luni de proteste fara precedent, participarea la alegerile locale de duminica din Hong Kong a depasit 70%, potrivit Comisiei electorale.

Alibaba a atras pana la 12,9 miliarde de dolari intr-o listare de referinta la bursa din Hong Kong

Grupul chinez de comert electronic Alibaba a atras, miercuri, pana la 12,9 miliarde de dolari in cadrul unei listari secundare de importanta majora la bursa din Hong Kong, cea mai mare care a avut loc in centrul financiar asiatic in ultimii noua ani si un record mondial penru o vanzare de actiuni secundara transfrontaliera.

LIVE, ora 12.00, dezbatere Historia. Primele alegeri din Romania Mare, prima mare surpriza: favoritii, zdrobiti la urna de vot

Primul Razboi Mondial a schimbat profund Romania. Experienta traumatizanta a razboiului a produs modificari radicale in constiinta romanilor. Asteptarile romanilor fata de clasa politica erau acum mult mai mari. La aceste asteptari au contribuit si promisiunile facute de regele Ferdinand taranilor in anii razboiului: improprietarire, vot universal, ajutoare pentru reconstructie etc.

VIDEO Prezenta nepoftita la sediul PSD, in seara alegerilor. Cine si-a facut aparitia in curtea din Kiseleff

Viorica Dancila a pierdut alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor. Candidatul PSD a obtinut doar 33,5% din voturile alegatorilor si a tinut un discurs foarte scurt dupa ce a aflat rezultatul alegerilor. La sediul PSD s-au adunat, duminica seara, peste o suta de sustinatori ai social-democratilor. Viorica Dancila, sustinuta de peste 100 de persoane la .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC: La ora 12.00, peste trei milioane de romani au votat, prezenta la urne fiind de 16,51%. Teleorman, Olt, Ilfov, printre judetele fruntase

Update:La ora 12. 00, peste trei milioane de romani au votat, prezenta la urne fiind de 16,15%. Teleorman, Olt, Ilfov, printre judetele fruntase. Cea mai slaba prezenta se.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. BEC: La ora 10.00, peste un milion de romani au votat, prezenta la urne fiind de 6,74%. Ilfov, Constanta, Teleorman, printre judetele fruntase

La ora 10. 00, peste un milion de romani au votat, prezenta la urne fiind de 6,74%. Prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )