Libnet.ro
UNICEF

29 Mai.

VIDEO Primarul Bacaului, tinut in brate de politisti. Inculpatii Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa au fost eliberati din arest in secret, pe usa din spate

Adevărul Adevărul,
VIDEO Primarul Bacaului, tinut in brate de politisti. Inculpatii Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa au fost eliberati din arest in secret, pe usa din spate

Inculpatii din dosarul de coruptie in care este cercetat primarul Bacaului, Romeo Stavarache, alaturi de varul sau Liviu Cenusa si Liviu Goian, patroni ai unui ziar si a unei televiziuni locale au fost ajutati de politisti sa iasa din arest pe usa din dos. continuă pe Adevărul

VIDEO Primarul Bacaului, tinut in brate de politisti. Inculpatii Romeo Stavarache, Liviu Goian si Liviu Cenusa au fost eliberati din arest in secret

Inculpatii din dosarul de coruptie in care este cercetat primarul Bacaului, Romeo Stavarache, alaturi de varul sau, Liviu Cenusa, si de Liviu Goian, patroni ai unui ziar si ai unei televiziuni locale, au fost ajutati de politisti sa iasa din arest pe usa din dos.

UPDATE VIDEO Primarul Bacaului, Romeo Stavarache (PNL), va fi cercetat sub control judiciar. DNA sustine ca Stavarache a luat mita 2,3 miloane de lei si 260.000 de euro

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL) a fost retinut, joi, de procurorii DNA pentru 24 de ore, pentru luate de mita, dar a a fost eliberat joi seara. Stavarache este acuzat de procurori de 5 infractiuni de luare de mita intre 2008 - 2011, perioada in care ar fi primit 2,3 milioane de lei si 260. 000 de euro de la cateva societati comerciale si asociatii sportive. In aprilie 2014, Stavarache a fost trimis in judecata de DNA intr-un alt dosar, legat de repartizarea unei locuinte catre un subaltern. UPDATE Ora 22:30 Romeo Stavarache a parasit arestul DNA joi seara si va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

Primarul Bacaului, retinut pentru luare de mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut, ieri, pentru 24 de ore, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al institutiei.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost eliberat. Liberalul va fi cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost eliberat ca urmare a solutiei date de judecatorii Curtii de Apel Bacau care au impus masura controlului judiciar la domiciliu, singurele restrictii fiind incetarea luarii legaturii cu ceilalti inculpati, potrivit avocatului Cristian Cojocaru.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, Curtea de Apel .

UPDATE. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

Primarul Bacaului, retinut pentru mita de 2,3 milioane de lei. Romeo Stavarache cerea 50% COMISION

Update 13. 00 - Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut joi, este suspectat de procurorii DNA ca a primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, in acest dosar fiind retinuti si varul.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), au declarat surse judiciare.

Primarul Bacaului, retinut de DNA. Romeo Stavarache este acuzat ca ar fi primit mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind suspectat ca ar fi primit mita prin intermediul unor asociatii sportive, potrivit unor surse.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 29 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )