Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

B1 B1,
Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, Curtea de Apel . continuă pe B1

UPDATE. Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut pentru luare de mita, cercetat sub control judiciar

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA pentru ca ar fi primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), au declarat surse judiciare.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE VIDEO Primarul Bacaului, Romeo Stavarache (PNL), va fi cercetat sub control judiciar. DNA sustine ca Stavarache a luat mita 2,3 miloane de lei si 260.000 de euro

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL) a fost retinut, joi, de procurorii DNA pentru 24 de ore, pentru luate de mita, dar a a fost eliberat joi seara. Stavarache este acuzat de procurori de 5 infractiuni de luare de mita intre 2008 - 2011, perioada in care ar fi primit 2,3 milioane de lei si 260. 000 de euro de la cateva societati comerciale si asociatii sportive. In aprilie 2014, Stavarache a fost trimis in judecata de DNA intr-un alt dosar, legat de repartizarea unei locuinte catre un subaltern. UPDATE Ora 22:30 Romeo Stavarache a parasit arestul DNA joi seara si va fi cercetat sub control judiciar, a decis, joi seara, de Curtea de Apel Bacau.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA

Primarul orasului Bacau, Romeo Stavarache, a fost retinut joi de procurorii DNA, potrivit unor surse judiciare. Stavarache este edil al municipiului Bacau din 2004 si conduce si organizatia judeteana a PNL. La i.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut de DNA: Ar fi luat 2,3 milioane pentru atribuirea unor contracte

Primarul orasului Bacau, Romeo Stavarache, a fost retinut joi de procurorii DNA. Edilul este acuzat de abuz in serviciu. Procurorii DNA spun ca a luat 2,3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri, in schimbul.

UPDATE Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut joi, 26 iunie, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru luare de mita. Alaturi de el, au mai fost incatusati pentru 24 de ore, fratele fostului fotbalist de la Steaua Dorin Goian, Liviu Goian si Liviu Cenusa, verisorul primarului Bacaului. Ultimii doi au devenit patroni de presa locala, sprijiniti de Romeo Stavarache, cu bani publici.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost retinut de DNA pentru luare de mita

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost retinut, joi, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru luare de mita.

Politist retinut pentru luare de mita

A fost prins in flagrant cand a primit 2. 700 de lei pentru a propune o solutie favorabila intr-un dosar penal. Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie Serviciul Judetean Anticoruptie Constanta, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, au prins in flagrant un agent de politie din cadrul I. Constanta, in timp ce primea suma de 2. 700 lei de la C. , in scopul propunerii unei solutii favorabile in cadrul unui dosar penal in care denuntatorul si C. sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Primarul Bacaului, retinut pentru mita de 2,3 milioane de lei. Romeo Stavarache cerea 50% COMISION

Update 13. 00 - Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, retinut joi, este suspectat de procurorii DNA ca a primit mita peste 2,3 milioane lei de la patru oameni de afaceri, in acest dosar fiind retinuti si varul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )