Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Protest anti-masca in Piata Universitatii. Copiii nostri nu-s cobaii vostri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Protest anti-masca in Piata Universitatii. Copiii nostri nu-s cobaii vostri

Aproximativ 200 de persoane manifesteaza, sambata, in Piata Universitatii din Capitala, fata de masurile luate de autoritati in scoli. Manifestantii nu sunt de acord cu obligativitatea purtarii mastii de protectie de catre elevi la scoala. Citeste si: Proteste cu zeci de persoane si la Cluj, Timisoara, Oradea impotriva obligativitatii purtarii mastii de protectie in scoli - VIDEO. continuă pe Hotnews

Protest in Piata Universitatii fata de purtarea obligatorie a mastii in scoli: Jos botnita! Vrem libertate!

Momente tensionate in centrul Capitalei, unde sute de protestari sunt nemultumiti fata de purtarea obligatorie a mastii in scoli. Astfel, oamenii cer ca masca de protectie sa nu mai fie obligatorie in institutiile de invatamant si spun ca este inuman felul in care mininstrul Educatiei a organizat desfasurarea anului scolar.

Protest al Aliantei pentru Unirea Romanilor in Piata Victoriei si in Piata Universitatii

Un protest anuntat de Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) se desfasoara astazi in Piata Victoriei si in Piata Universitatii, copresedintele formatiunii, George Simion, afirmand ca manifestantii cer inclusiv revenirea la dreptul de protest care a fost anulat in pandemie si acuzand actuala putere de represiune politica impotriva partidelor din afara Parlamentului.

Manifestatie anti-masca la Universitate. Sute de oameni striga: Masca ucide. Printre ei, regizorul Cristi Puiu si actrita Carmen Tanase. Protest si la Timisoara

Un protest la care participa circa 200 de persoane are loc sambata dupa-masa in Piata Universitatii din Capitala, unde manifestantii flutura mai multe steaguri tricolore, striga Libertate si au baloane si pancarte cu mesaje precum Masca ucide si Scoala nu trebuie sa fie lagar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )