Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Rezumatul partidei Novak Djokovic vs Roger Federer; Ce spun cifrele finalei: Nole a castigat doar doua puncte mai mult decat Roger - Explicatiile victoriei sarbului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rezumatul partidei Novak Djokovic vs Roger Federer; Ce spun cifrele finalei: Nole a castigat doar doua puncte mai mult decat Roger - Explicatiile victoriei sarbului

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara in cariera US Open dupa titlul din 2011), liderul mondial trecand in patru seturi de Roger Federer. Diferenta dintre cei doi a fost foarte mica, cifrele partidei de pe Arthur Ashe stand marturie in acest sens. Astfel, Nole a castigat cu doar doua puncte mai mult decat Roger 147-145), in timp ce Federer a dominat categoric la lovituri castigatoare 56-35) si la punctele castigate cu primul serviciu. continuă pe Hotnews

US Open, marea finala: Novak Djokovic vs Roger Federer (de la ora 23:00)

Daca in turneul feminin finala a fost una surprinzatoare Pennetta a invins-o pe Vinci), US Open-ul din acest an va avea parte de finala mult asteptata la simplu masculin. Novak Djokovic favorit numarul unu) si Roger Federer favorit numarul doi) se vor lupta pentru trofeu. Marele meci va fi in direct duminica pe Eurosport, de la ora 23:00.

O noua lupta intre Novak Djokovici - Roger Federer, in finala masculina de la US Open 2015

Numarul 1 mondial, sarbul Novak Djokovici, s-a calificat in finala masculina de la US Open, unde va juca in compania elvetianului Roger Federer, cap de serie numarul 2.

US Open, marea finala: Novak Djokovic il invinge pe Roger Federer si castiga al 10-lea turneu de Grand Slam din cariera

Novak Djokovic numarul unu mondial) a castigat pentru a doua oara in cariera US Open, dupa ce l-a invins, intr-o finala care a durat 3 ore si 20 de minute, pe Roger Federer favoritul numarul doi) cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, 6-4, anunta AFP. Djokovic castiga al zecelea turneu de Grand Slam din cariera. Finala masculina de la US Open a fost amanata cateva ore din cauza ploii.

Novak Djokovic l-a invins pe Roger Federer in finala de la US Open

Liderul mondial Novak Djokovic a obtinut, duminica noapte, al doilea sau titlu la US Open si al 10-lea trofeu de Mare Slem din cariera, dupa ce l-a invins in patru seturi pe Roger Federer, cu 6-4, 5-7, 6-4, 6-4.

Novak Djokovic a castigat pentru a doua oara US Open, dupa o finala cu Roger Federer

Liderul ATP Novak Djokovici a castigat US Open, pentru a doua oara in cariera, dupa ce l-a invins pe elvetianul Roger Federer, cap de serie numarul 2, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, 6-4.

VIDEO Demonstratie marca Roger Federer: Victorie superba cu Stan Wawrinka si calificare in finala de la US Open - Imperial

Roger Federer a avut nevoie de doar o ora si 32 de minute pentru a-l invinge in semifinalele de la US Open pe Stanislas Wawrinka. Fostul lider mondial a evoluat in unele momente precum in jocurile de pe calculator, transformandu-l pe Stan intr-un simplu spectator 6-4, 6-3, 6-1). In marea finala, Roger va da peste Novak Djokovic 6-0, 6-1, 6-2 cu Maric Cilic).

Novak Djokovic a castigat turneul US Open

Tenismenul sarb Novak Djokovic, locul unu mondial, a castigat, duminica, editia din acesta an a turneului US Open, dupa ce l-a invins in finala pe elvetianul Roger Federer, cu 6-4, 5-7, 6-4, 6-4, scrie.

Novak Djokovic a castigat US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului

Liderul mondial Novak Djokovic si-a adjudecat ultimul mare turneu de tenis al anului, dupa ce l-a invins in finala pe Roger Federer in finala de la US Open, in 4 seturi, scor 6-4, 5-7, 6-4, 6-4.

Novak Djokovici va juca cu Roger Federer in finala masculina de la US Open

Numarul 1 mondial, sarbul Novak Djokovici, s-a calificat in finala masculina de la US Open, unde va juca in compania elvetianului Roger Federer, cap de serie numarul 2, informeaza Mediafax. Federer l-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )