Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO. Sapte persoane au fost ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Sapte persoane au fost ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza. Primele patru victime au fost ucise intr-un raid efectuat la Jebaliya, ulterior, doi palestinieni au fost ucisi mai la sud, la Deir el Balah, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind in crestere bilantul anuntat anterior. continuă pe România Liberă

Sapte persoane au fost ucise in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza. Primele patru victime au fost ucise intr-un raid efectuat la Jebaliya, ulterior, doi palestinieni au fost ucisi mai la sud, la Deir el Balah, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind in crestere bilantul anuntat anterior.

Cel putin sapte palestinieni au fost ucisi in urma unor raiduri israeliene in Fasia Gaza

Cel putin sapte palestinieni au fost ucisi in urma mai multor raiduri israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra,.

UPDATE. Perchezitii pe litoral, intr-un dosar de talharie. Sapte persoane au fost retinute

Mai multe perchezitii au avut loc, vineri dimineata, in Constanta si Navodari, la domiciliile mai multor persoane suspectate de comiterea de talharii. Sapte persoane au fost retinute .

7 persoane au fost ucise in cele mai recente raiduri israeliene in Fasia Gaza

Sapte palestinieni au fost ucisi in mai multe raiduri aeriene israeliene efectuate sambata dimineata in Fasia Gaza, a anuntat purtatorul de cuvant al Ministerului Sanatatii, Ashraf al-Qudra, revizuind.

Israelul a vizat peste 300 de tinte in Fasia Gaza: Trei persoane au fost ucise si alte patru ranite

Aviatia israeliana a vizat peste 300 de tinte in Fasia Gaza impotriva miscarii Hamas in cursul noptii de miercuri spre joi, in raspuns la continuarea tirurilor cu rachete inspre statul evreu, a anuntat un.

Inundatii in mai multe orase din tara, in urma unor ploi torentiale (VIDEO)

Zeci de gospodarii inundate, copaci smulsi din radacini si panouri publicitare rupte. Asta a lasat in urma furtuna care s-a abatut asupra orasului Focsani. Vantul a suflat cu peste 100 de kilometri pe ora.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )