Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Scandal in fata sediului PSD: Ion Iliescu s-a luat la cearta cu revolutionarii. ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO Scandal in fata sediului PSD: Ion Iliescu s-a luat la cearta cu revolutionarii. ...

UPADTE: Un revolutionar aflat la sediul PSD pentru a protesta pentru ca nu isi primeste ajutorul de revolutionar, a lesinat, informeaza Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, barbatul este bolnav de diabet. _ _ _ _ Fostul sef de stat Ion Iliescu a fost huiduit si apostrofat de un grup de revolutionari aflati, luni, in fata sediului central al PSD, care i-au cerut demiterea secretarului de stat Sorin Mester si rezolvarea situatiei revolutionarilor, informeaza Mediafax. Revolutionarii . continuă pe România Liberă

Scandal in fata sediului PSD: Ion Iliescu s-a luat la cearta cu revolutionarii. ...

Fostul sef de stat Ion Iliescu a fost huiduit si apostrofat de un grup de revolutionari aflati, luni, in fata sediului central al PSD, care i-au cerut demiterea secretarului de stat Sorin Mester si rezolvarea situatiei revolutionarilor, informeaza Mediafax. Revolutionarii s-au strans luni dimineata in fata sediului PSD din Soseaua Kiseleff, pentru a protesta in paralel cu sedinta saptamanala a conducerii PSD. Ei au scandat Jos Iliescu!, PSD fara Iliescu! si au cerut ca un reprezentant al .

Scandal in fata sediului PSD: Ion Iliescu s-a luat la cearta cu revolutionarii. Sunteti obraznici!

Scandal in fata sediului central al PSD, luni dimineata. Liderul onorific al partidului, Ion Iliescu, s-a luat la cearta cu cativa revolutionari care protestau in fata cladirii. Mai multi protestatari i-au.

Scandal in fata sediului PSD: Ion Iliescu s-a luat la cearta cu revolutionarii. ...

UPADTE: Un revolutionar aflat la sediul PSD pentru a protesta pentru ca nu isi primeste ajutorul de revolutionar, a lesinat, informeaza Realitatea TV. Potrivit primelor informatii, barbatul este bolnav de diabet. _ _ _ _ Fostul sef de stat Ion Iliescu a fost huiduit si apostrofat de un grup de revolutionari aflati, luni, in fata sediului central al PSD, care i-au cerut demiterea secretarului de stat Sorin Mester si rezolvarea situatiei revolutionarilor, informeaza Mediafax. Revolutionarii .

Scandal in fata sediului PSD: Ion Iliescu s-a luat la cearta cu revolutionarii. ...

Liderul onorific al partidului, Ion Iliescu, s-a luat la cearta, luni dimineata, cu cativa revolutionari care protestau in fata sediului central al PSD, informeaza b1. ro Mai multi protestatari i-au reprosat fostului presedinte ca este responsabil pentru problemele pe care le-au avut si i-au cerut sa plece din politica. De asemenea, manifestantii cer si demisia secretatului de stat Sorin Mester. Replicile lui Iliescu au fost pe masura, discutiile au devenit din ce in ce mai aprinse. Nu ti-e .

Revolutionarii protesteaza la sediul PSD. Ion Iliescu catre unul dintre protestatari: Bai nu-ti e rusine?

Un grup de revolutionari protesteaza luni la sediul central al PSD, cerand demisia lui Ion Iliescu din partid si a secretarului de stat pentru problemele revolutionarilor, Sorin Mester, din functie. La circa o jumatate de ora de la inceperea protestului, fostul sef de stat a iesit din sediul din Kiseleff pentru a discuta cu revolutionarii, acuzandu-i pe unii dintre ei de lipsa de respect si obraznicii.

Protest cu scandal in fata sediului PSD: Presedintelui sindicatului revolutionarilor i s-a facut rau

UPDATE 12:35: O ambulanta a fost chemata la sediul PSD, dupa ce presedintelui sindicatului revolutionarilor, Doru Draghici, i s-a facut rau. Draghici a primit ingrijiri medicale pentru a fi stabilizat.

Ion Iliescu, unui revolutionar care i-a reprosat ca are 10.000 de lei pensie: Vorbesti prostii, am 6.000!

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu s-a aratat revoltat dupa ce un revolutionar din fata sediului partidului i-a reprosat ca are 10. 000 de lei pensie, acuzandu-l ca vorbeste prostii si ca pensia lui e,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )