Libnet.ro
UNICEF

12:01

VIDEO Simona Halep, despre victoriile de la Beijing: Am schimbat tactica

România Liberă România Liberă,
VIDEO Simona Halep, despre victoriile de la Beijing: Am schimbat tactica

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat ca a schimbat tactica in meciul cu rusoaica Daria Kasatkina, pe care a invins-o, vineri, la Beijing, conform WTA, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

VIDEO Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Beijing

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat vineri in semifinalele turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6. 679 dolari, dupa ce a invins-o cu 6-2, 6-1 pe rusoaica Daria Kasatkina.

VIDEO Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, in optimi la Beijing. Reactia rusoaicei

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe marea sa rivala, Maria Sarapova in optimile turneulu China Open. Stire in curs de actualizare.

VIDEO Simona Halep a invins-o pe Maria Sarapova, in optimi la Beijing

Tenismena Simona Halep a invins-o, miercuri, pe marea sa rivala, Maria Sarapova in optimile turneulu China Open. Stire in curs de actualizare.

Simona Halep, despre meciul cu Sarapova: Ion Tiriac mi-a spus ca spera sa joc din nou cu ea

Tenismena Simona Halep a declarat ca fostul campion de Mare Slem, Ion Tiriac, i-a urat sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open. Poate pot sa castig de data aceasta, a adaugat jucatoarea romana, scrie News. ro.

Simona Halep, despre meciul cu Maria Sarapova: Vreau cu adevarat sa castig

Simona Halep a declarat, marti, ca omul de afaceri Ion Tiriac i-a urat sa joace din nou cu Maria Sarapova, la China Open. Poate pot sa castig de data aceasta, a adaugat jucatoarea romana.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa ce a ajuns in semifinale Beijing. Am schimbat tactica si a functionat

Simona Halep sustine ca a facut un meci mult mai bun cu Daria Kasatkina decat cel de saptamana trecuta, de la Wuhan, datorita faptului ca a schimbat tactica. Cred ca am jucat mult mai bine.

Halep dupa revansa luata in fata Dariei Kasatkina: Am schimbat tactica

Simona Halep s-a revansat in fata rusoaicei Daria Kasatkina pentru infrangerea pe care a suferit-o in fata acesteia in urma cu o saptamna la Wuhan.

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing pe rusoaica Daria Kasatkina. Partida este LIVE VIDEO pe Digisport si ONLINE STREAM pe digisport. ro de la ora 07.

Simona Halep - Maria Sarapova, LIVE VIDEO si LIVE TEXT, de la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

Simona Halep a spulberat-o pe Maria Sarapova, la Beijing! Prima victorie in fata rusoaicei

Simona Halep si Maria Sarapova s-au intalnit pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )