Libnet.ro
UNICEF

20:00

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO

SIMONA HALEP - DARIA KASATKINA LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing pe rusoaica Daria Kasatkina. Partida este LIVE VIDEO pe Digisport si ONLINE STREAM pe digisport. ro de la ora 07. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Daria Kasatkina (7:30)

Simona Halep evolueaza vineri dimineata in sferturile de la Beijing impotriva Dariei Kasatkina din Rusia.

LIVE Simona Halep - Daria Kasatkina

Simona Halep evolueaza vineri dimineata in sferturile de la Beijing impotriva Dariei Kasatkina din Rusia.

Asa am trait Simona Halep - Daria Kasatkina in sferturi la Beijing

Simona Halep a evoluat vineri dimineata in sferturile de la Beijing impotriva Dariei Kasatkina din Rusia.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina 4-1

Invinsa categoric de Daria Kasatkina la Wuhan, in urma cu doar cateva zile, Simona Halep are acum sansa unei revanse in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-2, 6-1/ Halep, en-fanfare in semifinale - Aproape de nivelul maxim

Depasita categoric de Daria Kasatkina la Wuhan, Simona Halep i-a intors favorul rusoaicei in oglinda 6-2, 6-1), numarul doi WTA calificandu-se in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory). Halep a jucat perfect din punct de vedere tactic: si-a impus stilul de joc, s-a deplasat incredibil, a fost agresiva si nu i-a lasat nicio sansa jucatoarei care o depasea cu lejeritate cu doar cateva zile in urma. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-2, 6-1/ Halep, en-fanfare in semifinale - Aproape de nivelul maxim

Depasita categoric de Daria Kasatkina 34 WTA) la Wuhan, Simona Halep i-a intors favorul rusoaicei in oglinda 6-2, 6-1), numarul doi WTA calificandu-se in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory). Halep a jucat perfect din punct de vedere tactic: si-a impus stilul de joc, s-a deplasat incredibil, a fost agresiva backhandul in lung de linie a fost la cote inalte) si nu i-a lasat nicio sansa jucatoarei care o depasea cu lejeritate cu doar cateva zile in urma. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea sfertului Jelena Ostapenko vs Sorana Cirstea.

WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va disputa vineri, de la ora 07:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de vineri, meciul Simona Halep vs Daria Kasatkina urmand sa inceapa la ora 07:30 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

SORANA CiRSTEA - JELENA OSTAPENKO LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO

SORANA CiRSTEA - JELENA OSTAPENKO LIVE in CHINA OPEN. ONLINE STREAM Digi Beijing - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing, undeo va infrunta pe letona Julia Ostapenko N. Partida este LIVE VIDEO pe Digisport si ONLINE STREAM pe digisport. ro.

HALEP-KASATKINA LIVE VIDEO STREAM ONLINE la Beijing. Revansa Simonei

HALEP-KASATKINA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea rusa de tenis Daria Kasatkina, nr. 34 mondial, va fi adversara romancei Simona Halep in sferturile de finala ale turneului WTA de la Beijing, dotat cu.

Simona Halep - Maria Sarapova, LIVE VIDEO si LIVE TEXT, de la Beijing

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc pentru a opta oara in circuitul WTA, meciul de azi contand pentru optimile turneului de la Beijing.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )