Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, dupa infrangerea de la Cincinnati: Am fost aproape sa intorc rezultatul, dar m-am trezit prea tarziu

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, dupa infrangerea de la Cincinnati: Am fost aproape sa intorc rezultatul, dar m-am trezit prea tarziu

Dupa un meci intrerupt de ploaie, Simona Halep, numarul 4 WTA, a fost invinsa de Angelique Kerber Germania - 2 WTA), scor 3-6, 4-6, si va rata finala turneului Premier de la Cincinnati, faza a competitiei unde a fost eliminata anul trecut de Serena Williams. Halep nu a mai prestat acelasi tenis de calitate cu care ne obisnuise in meciurile anterioare, iar acea revenire uimitoare din confruntarea cu poloneza Agnieszka Radwanska a venit prea tarziu pentru a mai schimba soarta meciului. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Halep si Kerber. continuă pe Hotnews

Simona Halep, dupa infrangerea de la Cincinnati: Partea buna e ca m-am batut pana la final pentru fiecare minge

Simona Halep a fost invinsa de germanca Angelique Kerber cu 6-3, 6-4, sambata, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), potrivit Digisport. Romanca a analizat disputa contra.

Ce spune Simona Halep despre infrangerea din fata Angeliquei Kerber si de ce nu este suparata pentru asta

Simona Halep a fost invinsa in semifinalele turneului de la Cincinnati, pierzand in fata nemtoaicei Angelique Kerber.

Angelique Kerber, declaratii superbe despre Simona Halep dupa victoria de la Cincinnati

Nemtoaica Angelique Kerber a facut o serie de declaratii superbe dupa victoria in fata Simonei Halep din semifinalele turneului de la Cincinnati. Jucatoarea din Germania a afirmat ca un succes in fata Simonei inseamna ma.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

Simona Halep, demolata in semifinale la Cincinnati

Simona Halep a avut parte de o seara de cosmar in semifinalele turneului de la Cincinnati.

Simona Halep, mai aproape de un nou titlu. Romanca s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati dupa o victorie clara in fata Dariei Gavrilova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati dupa o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova. Romanca nu a avut emotii si a trecut de adversara sa in doua.

VIDEO Condusa cu 4-0, Simona Halep a revenit si a invins-o pe Agnieszka Radwanska in doua seturi (7-5, 6-1) - Puternica fizic si mental

Simona Halep a avut parte de un inceput mai slab de partida cu Agnieszka Radwanska, jucatoarea din Polonia distantandu-se rapid la 4-0 in primul set. In plus, favorita numarul cinci a avut si o minge de 5-0. De aici a inceput insa revenirea fantastica a Simonei: s-a impus in primul set cu 7-5, iar in al doilea a cedat un singur game. Halep a castigat disputa dupa o ora si 31 de minute, iar in semifinalele de la Cincinnati va da peste mai vechea ei cunostinta Angelique Kerber. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Simonei cu Aga.

Simona Halep o invinge pe Agnieszka Radwanska pentru un loc in semifinale la Cincinnati (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep a jucat vineri noaptecontra polonezei Agnieszka Radwanska in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari, vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), vineri, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, 5 WTA, cu 7-5, 6-1, potrivit Agerpres. Romanca s-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )