Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, in finala de la Roland Garros (6-4, 3-6, 6-3 impotriva Karolinei Pliskova) - La un meci distanta de marele vis

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, in finala de la Roland Garros (6-4, 3-6, 6-3 impotriva Karolinei Pliskova) - La un meci distanta de marele vis

Dupa trei ani de cautari si incercari, Simona Halep a ajuns din nou in finala de la Roland Garros, faza a competitiei unde a scapat de experienta Mariei Sharapova a pierdut ultimul act din 2014 impotriva ei), dar va da peste entuziasmul Jelenei Ostapenko Letonia - 47 WTA, 20 de ani). Meciul din semifinale impotriva Karolinei Pliskova a fost unul dur, de lupta, dovada stand cele doua racordaje rupte de cehoaica din cauza puterii loviturilor. A fost 6-4, 3-6, 6-3 pentru Simo, dupa un meci care a durat fix doua ore. Halep se afla la un meci distanta de marele vis - titlul de Grand Slam: daca acesta va veni, atunci Simona va deveni, de saptamana viitoare, noul numar unu din ierarhia WTA. continuă pe Hotnews

E iN SEMIFINALE !!! Revenire spectaculoasa pentru Simona Halep la Roland Garros: A intors meciul din sferturi cu Svitolina, castigand 3-6 7-6 6-0

Meci incredibil in sferturile de finala de la Roland Garros!Simona Halep a castigat3-67-6 6-0cu numarul 6 mondial Elina Svitolina dupa o revenire spectaculoasa de la 3-6 1-5.

FA-BU-LOS! Victorie URIASA reusita de Simona Halep, la Roland Garros

ONLINE STREAM Roland Garros - VIDEO EUROSPORT. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la.

SENZATIONAL! Simona HALEP s-a calificat in FINALA Roland Garros 2017

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros! Jucatoarea romana, numarul patru mondial, va juca finala turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a.

Simona Halep, primele declaratii dupa calificarea in finala Roland Garros. Ce spune despre adversara

Simona Halep s-a calificat in finala Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia), numarul trei WTA, joi, in semifinale, cu 6-4, 3-6,.

LIVETEXT, dupa ora 17.30 - Simona Halep vs Karolina Pliskova pentru un loc in finala de la Roland Garros

Simona Halep si Karolina Pliskova se dueleaza pentru a prinde finala de la Roland Garros, invingatoarea dintre ele putand fi si noul numar 1 mondial.

LIVETEXT, dupa ora 18.00 - Simona Halep vs Karolina Pliskova pentru un loc in finala de la Roland Garros

Simona Halep si Karolina Pliskova se dueleaza pentru a prinde finala de la Roland Garros, invingatoarea dintre ele putand fi si noul numar 1 mondial.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru Simona Halep, dupa calificarea in finala Roland Garros

Premierul Sorin Grindeanu a felicitat-o public joi seara pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in finala turneului de la Roland Garros si i-a urat acesteia succes pe mai.

Simona Halep este in finala Roland Garros, dupa 6-4, 3-6, 6-3, cu Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat pentru a doua oara in cariera in finala French Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA si cap de serie numarul 2. Halep va.

SIMONA HALEP E iN FINALA de la Roland Garros: A trecut in semifinale de Karolina Pliskova 6-4 3-6 6-3

Performanta uriasa pentru tenisul romanesc! Simona Halep s-a calificat pentru a doua ora in cariera in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros dupa ce a invins-o in.

Se vede finala la Roland Garros! De ce Simona Halep este favorita in meciul contra Karolinei Pliskova din semifinale

Simona Halep a obtinut miercuri o victorie fabuloasa in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros si va juca in semifinale contra cehoaicei Karolina Pliskova.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )