Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Sistemul anti-racheta THAAD, testat din nou cu succes: SUA au interceptat o racheta balistica lansata dintr-un avion deasupra Pacificului

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sistemul anti-racheta THAAD, testat din nou cu succes: SUA au interceptat o racheta balistica lansata dintr-un avion deasupra Pacificului

Sistemul de aparare antiracheta THAAD al armatei americane doborat cu succes o tinta in cursul unui test deasupra Oceanul Pacific. Tinta a fost o racheta balistica de raza medie lansata in aer dintr-un avion militar. Testul vine in contextul unor tensiuni tot mai puternice cu Coreea de Nord care si-a accelerat programele de inarmare si de dezvoltare a unei rachete intercontinentale care sa ajunga chiar si pana la coasta americana. continuă pe Hotnews

ANAF scoate din nou la vanzare apartamentele primarului Robert Negoita: Trei camere la doar 17.000 de euro

ANAF scoate din nou la vanzare apartamentele lui Robert Negoita din Popesti-Leordeni. Inspectorii fiscali incearca astfel sa recupereze paguba de 17 de milioane de euro pe care primarul Sectorului 3 a f.

Florin Secureanu s-a prezentat din nou la DNA: Niciodata nu fac denunturi

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti Florin Secureanu s-a prezentat din nou la DNA, luni, pentru a ridica mai multe documente si a sustinut ca in acest moment este intretinut de iubita lui, singura care are grija de el, informeaza News. ro.

Sindicatele si Guvernul, din nou pe picior de razboi. Se pregateste o ordonanta secreta!

Sindicatele si Guvernul sunt din nou pe picior de razboi. De data aceasta, motivul ar fi o ordonanta secreta care ar urma sa modifice actualul mod de calcul al pensiilor speciale si varsta de.

VIDEO. Ministrii Cabinetului Tudose au dat din nou socoteala coalitiei de guvernare PSD-ALDE. Calin Popescu Tariceanu, despre pensiile militarilor: Asa cum functioneaza astazi, Legea reprezinta o anomalie. Sa fie clar, nu se micsoreaza nicio pensie!

Liderii coalitiei de guvernare PSD - ALDE vor discuta, luni, de la ora 12. 00, despre modificarea Legii pensiilor militare, subiect asupra caruia ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a insistat ca este necesar sa se aduca anumite corectii.

Abuzul de DROGURI face din nou victime: Fiul unui CELEBRU primar, mort dupa o supradoza (FOTO)

Fiul primarului din Nashville a murit de abuz de droguri in Denver, duminica. Familia a anuntat tragedia, dar nu a precizat daca moartea sa are legatura cu abuzul epidemic de opioid, care a devenit motiv de i.

Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern. Petre Daea loveste din nou cu pasiunea sa pentru oi

Desi a fost ironizat in sedinta de guvern din 13 iulie de premierul Mihai Tudose pentru declaratii sale repetate despre oi care l-au facut viral pe internet, Petre Daea nu se lasa. Prezent la Festivalul.

Petre Daea o comite din nou: Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat duminica un nou recital, de aceasta data in fata ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu .

Seful Amazon a fost doar cateva ore cel mai bogat om din lume. Bill Gates a preluat din nou primul loc dupa ce actiunile Amazon s-au depreciat

Directorul general si fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a cazut din nou pe al doilea loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, dupa cateva ore in care a fost in varf, in urma unei deprecieri a actiunilor companiei sale, relateaza Time. com citata de news. ro.

SUA: Senatorii republicani au esuat din nou de a aboga Obamacare

Senatorii republicani din SUA au esuat vineri sa rastoarne legea privind sanatatea, cunoscuta sub numele de Obamacare, relateaza Reuters.

SUA: Senatorii republicani au esuat din nou in incercarea de a abroga Obamacare

Senatorii republicani din SUA au esuat vineri sa rastoarne legea privind sanatatea, cunoscuta sub numele de Obamacare, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )