Libnet.ro
UNICEF

10:15

Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern. Petre Daea loveste din nou cu pasiunea sa pentru oi

B1 B1,
Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern. Petre Daea loveste din nou cu pasiunea sa pentru oi

Desi a fost ironizat in sedinta de guvern din 13 iulie de premierul Mihai Tudose pentru declaratii sale repetate despre oi care l-au facut viral pe internet, Petre Daea nu se lasa. Prezent la Festivalul. continuă pe B1

Petre Daea, catre ciobani:Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern / Bunicul meu imi spunea urmatorul lucru: copile, lana e gaj pentru banca

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, le-a spus duminica ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu, ca a invatat de la bunicul sau despre valoarea lanii, care era pusa si acceptata in trecut drept gaj pentru imprumuturile bancare, informeaza Agerpres.

Petre Daea o comite din nou: Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a dat duminica un nou recital, de aceasta data in fata ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu .

Petre Daea l-a scos din minti pe Mihai Tudose

Rezultatele analizelor privind dublul standard, efectuate la unele alimente si prezentate, miercuri, de ministrul agriculturii Petre Daea a ridicat o serie de semne de intrebare, indignand atat presa, cat si pe reprezentantii asociatiilor pentru consumatori si determinandu-l chiar pe seful Guvernului Mihai Tudose sa ceara explicatii pe subiect.

Petre Daea has exasperated Mihai Tudose

The results of the tests concerning the double standard, conducted on some of the foods and presented on Wednesday by agriculture minister Petre Daea has raised a series of questions, angering both the press and the representatives of consumer associations and leading even PM Mihai Tudose to ask for explanations on the issue.

APC solicita demisia lui Petre Daea

Asociatia PRO Consumatori APC) solicita demisia domnului Ministru, Petre Daea, pentru modul in care a gestionat timp de cinci luni aceasta actiune de interes public, precum si pentru modul defectuos in care a prezentat rezultatele analizei privind produsele alimentare susceptibile de dublu standard, potrivit unui comunicat de presa.

Asociatia Pro Consumatori ii cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, din cauza alimentelor neconforme

Asociatia Pro Consumatori APC) ii cere demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, pe care il acuza ca a prezentat defectuos rezultatele analizei privind alimentele neconforme.

Premierul Mihai Tudose, catre Petre Daea: Chiar asa, suntem cetateni de mana a doua si mancam orice?

Premierul Mihai Tudose doreste schimbarea legislatiei, astfel incat sa se poata lua masuri mai dure in privinta alimentelor cu dublu standard, ca urmare a raportului prezentat, miercuri, de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

APC cere demisia ministrului Petre Daea

Ca urmare a analizei informatiilor publicate la data de 26. 2017 de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale pe site-ul propriu si a informatiilor prezentate in conferinta de presa sustinuta de domnul Ministru, Petre Daea, pe tema.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )