Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Solomon, deputat PSD: Cel care are Facebook nu mai are soare, nu mai are intuneric - dilibau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Solomon, deputat PSD: Cel care are Facebook nu mai are soare, nu mai are intuneric - dilibau

Deputatul PSD de Vaslui Adrian Solomon, presedinte al Comisiei pentru munca, a declarat intr-un interviu pentru televiziunea locala Media TV ca cei care au cont de Facebook nu mai au soare sau intuneric, adaugand si o descriere pentru cei care folosesc Facebook in exces: dilibau. Solomon este celebru pentru alte cateva declaratii si gesturi controversate, precum sugestia de amenintare cu moartea la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu in 2012, caruia i-a transmis ca va avea soarta lui Aldo Moro daca trece prin Barlad fara anunte autoritatile locale. continuă pe Hotnews

Deputat PSD: Cel care are Facebook e un tembel

Deputatul PSDAdrian Solomon sustine ca utilizatoriiFacebooksunt nistetembeli. Cel care areFacebooknu mai are relatii cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are soare,.

Deputat PSD de Vaslui: Cel care are Facebook este un tembel (VIDEO)

Deputatul PSD Adrian Solomon considera ca utilizatorii Facebook sunt niste tembeli. Prezent intr-o emisiune televizata, social-democratul a sustinut ca reteaua sociala capteaza, iar cei care ii cad.

Document: PSD stia din luna mai ca nu poate introduce impozitul pe cifra de afaceri

PSD a propus la finele lunii iunie o schimbare atat de drastica a sistemului de impozitare, inlocuirea impozitarii profitului cu impozitul pe cifra de afaceri, incat antreprenorii au.

Boala care omoara mai multi oameni decat cancerul

Oamenii trebuie sa constientizeze pericolul afectiunilor cardiovasculare, care reprezinta principala cauza de mortalitate in Romania, a doua fiind cancerul, a afirmat miercuri Rodica Tanasescu,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2954 seconds )