Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO. Ce spune Monica Macovei despre condamnarea lui Voiculescu.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Ce spune Monica Macovei despre condamnarea lui Voiculescu.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, joi seara, la B1 TV, ca sentinta pe care a primit-o fondatorul PC Dan Voiculescu este o dovada clara ca in dosarul de privatizare al ICA exista probe reale si nu poate fi vorba de nicio comanda politica in acest caz. O condamnare la 5 ani de inchisoare la fond inseamna ca sunt probe reale. Nu este nici comanda lui Traian Basescu, nici a altui politician, pentru ca judecatorii nu depinde de nimeni. E evident ca au fost probe reale, altfel cine . continuă pe România Liberă

Ce spune Monica Macovei despre condamnarea lui Voiculescu.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, joi seara, la B1 TV, ca sentinta pe care a primit-o fondatorul PC Dan Voiculescu este o dovada clara ca in dosarul de privatizare al ICA exista probe reale si nu poate fi vorba de nicio comanda politica in acest caz. O condamnare la 5 ani de inchisoare la fond inseamna ca sunt probe reale. Nu este nici comanda lui Traian Basescu, nici a altui politician, pentru ca judecatorii nu depinde de nimeni. E evident ca au fost probe reale, altfel cine .

Cum glumeste Lazaroiu despre condamnarea lui Voiculescu.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a ironizat, joi, pe pagina sa de Facebook, condamnarea lui Dan Voiculescu, la cinci ani de inchisoare cu executare, in dosarul Institutului de Cercetari Alimentare ICA). Sa nu faceti bancuri cu gimme five, a scris Lazaroiu pe Facebook. Citeste si Dan Voiculescu: Singura acuzatie care mi se poate aduce este cea de INFLUENTARE TELEPATICA Fostul patron al Antenelor, Dan Voiculescu, a fost condamnat joi de Tribunalul .

Monica Macovei: Hrebenciuc recunoaste ca lupta anticoruptie ne creeaza dificultati. ...

Europarlamentarul Monica Macovei, desemnata de PDL ministrul din umbra al Justitiei, sustine, intr-o declaratie politica, faptul ca liderul PSD Viorel Hrebenciuc recunoaste ca lupta anticoruptie ne creeaza dificultati. USL ar lucra la un nou slogan: Lasati-ne coruptia in pace! Viorel Hrebenciuc se plange in sedintele din Parlament ca inca o lege le sta in cale si a indicat noua tinta a USL: Legea 78/2000 privind prevenirea si sanctionarea faptelor de coruptie. Aceasta lege, care .

Guvernul alternativ al PDL: Catalin Predoiu - premier, Monica Macovei - la Justitie, Gheorghe Stefan - la Agricultura

Catalin Predoiu a anuntat, luni, componenta guvernului alternativ al PDL, printre ministrii din umbra aflandu-se Monica Macovei, la Justitie, Gheorghe Ialomitianu - Finante, Andreea Paul - Economie, Gheorghe.

Ce spune CTP despre condamnarea lui Dan Voiculescu.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a spus ca, in eventualitatea in care ar ajunge dupa gratii, Dan Voiculescu ar ispasi o sanctiune de forma. CTP a adaugat ca singura pedeapsa care i s-ar putea aplica fostului patron al Antenelor este confiscarea unei parti din avere, potrivit Realitatea. net. Voiculescu a probat un talent iesit din comun pentru a fenta justitia, s-a bagat si s-a scos din Parlamentul Romaniei cu o viteza ametitoare, si il cred capabil in continuare de alte manevre pentru a .

Monica Macovei: O condamnare la 5 ani de inchisoare inseamna ca sunt probe reale in dosarul ICA

Europarlamentarul PDLMonica Macovei a declarat, joi seara, ca sentinta pe care a primit-o fondatorul PCDan Voiculescu este dovada clara ca in dosarul de privatizare al Institutului de Cercetari.

Dan Voiculescu, despre condamnarea in dosarul Telepatia: O nedreptate de parcurs

O nedreptate de parcurs. Astfel caracterizeaza presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, condamnarea pe care a primit-o in dosarul Telepatia, pe blogul sau personal. Redam mai jos.

Cui foloseste condamnarea lui Voiculescu, in opinia lui Gusa.

Consultantul politic Cozmin Gusa a declarat, la Realitatea TV, ca singurul care va avea de castigat de pe urma condamnarii lui Dan Voiculescu, cel putin in viitorul apropiat, este presedintele Traian Basescu, favorizat de context, insa si Victor Ponta ar fi bucuros sa scape de presedintele fondator al Partidului Conservator. Condamnarea lui Dan Voiculescu deschide discutii pe piata politica pe care, daca vreti sa le discutam pragmatic, le putem discuta. ) Imaginile presei cu discutiile de .

Ce spune Kelemen Hunor despre includerea Rosiei Montane in UNESCO.

Fostul ministru al Culturii Kelemen Hunor spune ca autoritatile locale din Rosia Montana s-au declarat inca din 2010 impotriva includerii zonei in patrimoniul UNESCO si precizeaza ca raportul intocmit in urma cu trei ani pe tema vestigiilor istorice de acolo se afla in posesia sa, si nu la minister. Kelemen Hunor a declarat, marti, ca nu se poate face nimic impotriva vointei autoritatilor locale, pentru ca acestea trebuie sa aiba grija de un monument inclus in patrimoniul UNESCO si sa vina cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )