Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO. SUA: Barack Obama ar putea sa piarda majoritatea in Senat

România Liberă România Liberă,
VIDEO. SUA: Barack Obama ar putea sa piarda majoritatea in Senat

Republicanii se pregateau luni, cu o zi inaintea alegerilor legislative din Statele Unite, sa obtina o majoritate in ambele Camere ale Congresului pentru prima data din 2006, un optimism prudent sustinut de sondaje stranse dar convergente, . continuă pe România Liberă

Barack Obama ar putea pierde majoritatea si in Senat, la alegerile de marti

Republicanii se pregatesc luni, inainte de alegerile legislative de la jumatatea mandatului in Statele Unite, sa castige o majoritate absoluta in cele doua camere ale Congresului, un optimism prudent alimentat de sondaje stranse, dar convergente, scrie AFP.

Aeronava presedintelui american Barack Obama a avut o problema tehnica

Casa Alba a anuntat ca avionul presedintelui SUA, Barack Obama, a avut o problema tehnica minora in cursul unei vizite a lui Barack Obama in Philadelphia. Aeronava a fost inlocuita temporar, relateaza.

Barack Obama, probleme cu Air Force One

Avionul presedintelui SUA, Barack Obama, a avut o problema tehnica minora in cursul unei vizite a lui Barack Obama in Philadelphia, anunta Casa Alba, precizand ca aeronava a fost inlocuita temporar, relateaza Washington Post.

Probleme cu Air Force One. Barack Obama a fost nevoit sa calatoreasca cu un avion de rezerva

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a intors in siguranta la Washington dupa ce a fost nevoit sa schimbe avionul, din cauza unei defectiuni. Obama si-a petrecut ziua de duminica in statele Connecticut si Pennsyl.

Avionul lui Barack Obama a avut o problema tehnica in cursul unei deplasari in Philadelphia

Avionul lui Barack Obama a avut o problema tehnica minora in cursul unei vizite a presedintelui SUA in Philadelphia, aeronava fiind inlocuita temporar, informeaza Washington Post. in timpul unei vizite a.

America voteaza: Obama ar putea ramane fara Congres

Alegerile generale din SUA s-au transformat intr-o motiune de cenzura pentru Barack Obama, presedintele luand locul temelor de campanie si platformelor electorale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )