Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO SUA: Mai multe ambarcatiuni care participau la o defilare pro-Trump s-au scufundat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Mai multe ambarcatiuni care participau la o defilare pro-Trump s-au scufundat

Mai multe ambarcatiuni care participau sambata la o defilare in sprijinul candidaturii pentru realegerea presedintelui american Donald Trump, pe lacul Travis din nord-vestul orasului Austin, statul Texas, s-au scufundat, cel mai probabil din cauza valurilor puternice, au informat autoritatile si mass media. continuă pe Hotnews

Mai multe ambarcatiuni s-au scufundat in timpul unei parade pro-Trump pe un lac din Texas - VIDEO

Mai multe ambarcatiuni s-au scufundat in timpul unei parade de sustinere a presedintelui american Donald Trump la alegerile din noiembrie, desfasurata pe un lac din Texas, relateaza BBC.

Cateva barci care participau la o parada in cinstea realegerii presedintelui Trump s-au scufundat

Mai multe ambarcatiuni care participau la o parada in sprijinul realegerii presedintelui Donald Trum.

Ministerul Justitiei spune ca are in lucru mai multe proiecte de lege adresate sistemului judiciar, ce vor fi finalizate in septembrie si octombrie

Ministerul Justitiei MJ) informeaza, sambata, ca are in lucru mai multe proiecte de lege si de politici publice adresate sistemului judiciar, iar acestea vor fi finalizate in lunile septembrie si octombrie, dupa care vor fi dezbatute public, iar Guvernul care va rezulta in urma alegerilor parlamentare din acest an le va putea transmite forului legislativ pentru dezbatere si adoptare.

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau.

Catalin Predoiu: De saptamana viitoare, Ministerul Justitiei va lansa in dezbatere publica, in etape, mai multe proiecte, printre care si unul privind Legile Justitiei

Incepand de saptamana viitoare, Ministerul Justitiei va lansa in dezbatere publica, in etape, mai multe proiecte de lege si politici publice, printre care si un proiect privind ceea ce numim in limbajul co.

Gabriela Firea, despre noul an scolar: Cele mai multe scoli vor practica sistemul hibrid!

Gabriela Firea a vorbit joi seara, la Antena 3, despre modul in care marile orase s-au pregatit pentru noul an scolar. Potrivit informatiilor aflate de primarul Capitalei, se pare ca in mai multe scoli se va implementa sistemul hibrid.

Judetele in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Crestere alarmanta in Bacau

256 de infectari cu noul coronavirus au fost raportate pana astazi, in Romania, iar 39. 275 de pacienti au fost declarati vindecati. in ultimele 24 de ore, Bacaul a inregistrat cele mai multe cazuri noi de.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 1. 150 de cazuri noi de COVID-19, 14. 871 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 201. Capitala este urmata de judetele Bacau - 105de cazuri noi si Dolj - 73.

Incident major in Birmingham: Mai multe persoane au fost injunghiate. Politia ii cauta pe atacatori

Incident violent in Regatul Unit al Marii Britanii! Autoritatile britanice au anuntat ca mai multe persoane au fost injunghiate in noaptea de sambata spre duminica la Birmingham, al doilea oras ca marime.

Quercitina, un copus de origine naturala, regasit in mai multe legume, ar avea un efect letal asupra noului coronavirus. Ce spun specialistii romani (VIDEO)

Quercitina, un copus de origine naturala, ar functiona ca un inhibator pentru noul coronavirus. Mai exact, prin blocarea activitatii anzimatice a 3Clpro, quercitina ar fi letala pentru SARS-CoV-2, scrie Il.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )