Libnet.ro
UNICEF

22:45

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau. continuă pe Adevărul

ALEGERI LOCALE |75 de localitati au un singur candidat la primarie Care sunt judetele cu cele mai multe candidaturi

Numarul total de candidaturi la alegerile locale de anul acesta este usor mai mic decat la scrutinul din 2016, iar in 75 de localitati exista un singur candidat la primarie, arata platforma online lansata de Ex.

Care sunt judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Capitala este urmata de judetele Iasi si Dolj, ambele cu cate 60 de cazuri noi de COVID-19 confirmate in ultimele 24 de ore.

Judetele in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Crestere alarmanta in Bacau

256 de infectari cu noul coronavirus au fost raportate pana astazi, in Romania, iar 39. 275 de pacienti au fost declarati vindecati. in ultimele 24 de ore, Bacaul a inregistrat cele mai multe cazuri noi de.

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

1.269 de noi imbolnaviri si 38 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 476 de pacienti se afla la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, sambata, la 93. 864de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 269de noi imbolnaviri din 22. 380de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 850 dedecese, din care 38 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 476.

Neymar a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Ibiza

Paris Saint-Germain a anuntat ca trei dintre vedetele echipei au fost confirmate cu noul coronavirus. Cei trei jucatori infectati sunt Neymar, Paredes si Di Maria, potrivit LEquipe. Conducerea clubului sportiv crede ca cei trei s-au infectat dupa o vacanta in Ibiza.

1.298 de noi imbolnaviri si 40 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 519 pacienti se afla la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 89. 891de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 298de noi imbolnaviri din 26. 543de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 721 dedecese, din care 40 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 519.

Neymar, infectat cu noul coronavirus, alaturi de doi coechipieri de la PSG

Neymar a fost confirmat cu COVID-19. Starul brazilian, alaturi de Angel Di Maria si Leandro Paredes sunt fotbalistii de la PSG cu noul coronavirus, informeaza LEquipe. Neymar, Paredes si Di Maria vor sta.

Cum se va desfasura accesul in cinematografe si care sunt cele doua scenarii privind redeschiderea lor

Ordinul privind masurile pentru prevenirea contaminarii cu noul coronavirus si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara in domeniul culturii, publicat in Monitorul.

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Actualul lider al partidului Forza Italia se afla in casa sa din Arcore, Lombardia. Potrivit medicului sau, Berlusconi este asimptomatic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2192 seconds )