Libnet.ro
UNICEF

07:45

VIDEO Topul celor mai vizionate clipuri muzicale din toate timpurile

Adevărul Adevărul,
VIDEO Topul celor mai vizionate clipuri muzicale din toate timpurile

In materie de muzica, aproape oricine are preferinte, fie ca este vorba de un gen muzical sau de anumiti artisti. Dar v-ati intrebat vreodata care sunt favoritii altora? Daca e sa luam in calcul cele mai vizionate videoclipuri din toate timpurile, de pe YouTube, printre artistii preferati ai internautilor nu se numara nicidecum legende ale muzicii, ci vedete actuale precum Psy, Justin Bieber si Miley Cyrus. continuă pe Adevărul

Cladire din care Romania care se afla pe locul trei in topul celor mai impresionante 10 cladiri din lume

Parlamentul Romaniei figureaza pe locul al treilea intr-un top al celor mai impresionante zece cladiri din lume publicat de ziarul englez The Independent, citat de AGERPRES. Inspirat de cartea lui Tom Wilkinson.

Cladire din Romania care se afla pe locul trei in topul celor mai impresionante 10 cladiri din lume

Parlamentul Romaniei figureaza pe locul al treilea intr-un top al celor mai impresionante zece cladiri din lume publicat de ziarul englez The Independent, citat de AGERPRES. Inspirat de cartea lui Tom Wilkinson.

Topul celor mai scumpe terenuri agricole din Romania. Fata de 2007, preturile s-au dublat

Perioada de recesiune nu a avut impact negativ asupra evolutiei preturilor terenurilor agricole. Dimpotriva, preturile de tranzactionare s-au dublat comparativ cu ultimele luni din 2007. Marea problema ramane insa fragmentarea terenurilor, lipsa unor.

Topul celor mai scumpe terenuri agricole din Romania. Fata de 2007, preturile s-au dublat

Perioada de recesiune nu a avut impact negativ asupra evolutiei preturilor terenurilor agricole. Dimpotriva, preturile de tranzactionare s-au dublat comparativ cu ultimele luni din 2007. Marea problema ramane insa fragmentarea terenurilor, lipsa unor documente de proprietate, a cadastrului si a intabularii, a explicat Flavius Pop, consultant senior land and capital markets DTZ Echinox.

Trei judete conduc in topul celor mai multi debutanti in afaceri cu bani de la stat

Tinerii intreprinzatori au infiintat in primele sase luni 3. 200 de firme SRL-D) prin care pot primi facilitati de la stat, astfel ca de la lansarea programului, anul 2011, numarul acestora a ajuns la 14. 261, cei mai multi debutanti in afaceri fiind.

Parcul Nicolae Romanescu va fi reabilitat cu 15 milioane de euro. Este prezent in topul celor mai uimitoare locuri de vizitat din lume

Parcul Nicolae Romanescu va intra intr-un proces amplu de modernizare, iar municipalitatea a stabilit deja cum va arata imediat dupa finalizarea investitiei. Valoarea lucrarilor se ridica la suma de 15 milione de euro.

Director executiv ANM, Elena Mateescu, la RFI: Iulie 2014, pe locul patru in clasamentul celor mai ploioase luni iulie din 1961 pana acum

Luna august va fi una cu precipitatii in general normale in partea de centru si nord a Romaniei si cu o tendinta de deficit in restul regiunilor. In schimb, luna iulie a fost una dintre cele mai ploioase din ultimii 50 de ani. O spune, la RFI, directorul executiv al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu.

Cele mai bune 10 beri din lume

Intrucat luna august incepe cu Ziua Internationala a Berii va prezentam o selectie a celor mai bune zece beri din lume, clasament realizat pe baza datelor furnizate de site-ul RateBeer , care reuneste peste 3 milioane de recenzii din intreaga lume.

Topul celor cele mai frumoase 10 patrimonii UNESCO din lume

Anul trecut, site-ul VeryFirstTo. com a oferit o excursie de lux in valoare de 1. 5 milioane de dolari catre toate cele 962 de locuri apartinand patrimoniului mondial UNESCO. Aceasta excursie a fost declarata cea mai scumpa vacanta din lume. Din moment.

VIDEO Grecia inseamna mai mult decat criza economica: concert Imam Baildi in Bucuresti, Parcul Al. I. Cuza (IOR)

Cinema in aer liber la Bucuresti debuteaza oficial duminica, 3 august, ora 20. 00, in Parcul Alexandru Ioan Cuza - IOR Insula Pensionarilor), cu un concert special al trupei de World music din Grecia IMAM BAILDI. Reunindu-i pe cunoscatorii de world music si Balkan music cu iubitorii de swing jazz si blues grecesc, trupa din GreciaImam Baildivine, in premiera la Bucuresti, cu un show care se anunta revigorant pentru scena muzicala de la noi: mix-ul intre saxofon balcanic, trompeta si solo-uri de cimpoi, sample-uri hip hop, un MC care nu lasa publicul sa se odihneasca si o vocalista fermecatoare, i-au facut recunoscuti in intreaga Europa pentru reinventarea muzicii grecesti si integrarea ei in randul cerintelor muzicale actuale.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )