Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Topul tarilor cu cei mai multi votanti prin corespondenta: Posta va expedia cele mai multe buletine de vot catre Spania, Italia si Moldova

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Topul tarilor cu cei mai multi votanti prin corespondenta: Posta va expedia cele mai multe buletine de vot catre Spania, Italia si Moldova

890 de cetateni romani s-au inscris in Registrul Electronic, provenind din 55 de tari, de pe toate continentele, pentru votul prin corespondenta pentru alegerile parlamentare din acest an, a anuntat marti Posta Romana. Compania spune ca va expedia cele mai multe buletine de vot catre alegatori romani din Spania 2. 794), Italia 1. 228) si Republica Moldova 880). Topul tarilor cu cei mai multi alegatori prin intermediul votului prin corespondenta este completat de Germania 618), Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord 594), Franta 561), Elvetia 237), Austria 250), SUA 226), Danemarca 169), Canada 162) si Australia 115). continuă pe Hotnews

Mai multi turisti au ramas blocati pe Transalpina din cauza ninsorii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati cu masina pe Transalpina din cauza ninsorii. Masinile lor nu erau echipate cu cauciucuri de iarna. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Sabin Cornoiu, .

Mai multi primari din Bihor ai PNL au venit la Bucuresti pentru a cere capul lui Bolojan. Acestia sunt nemultumiti de LIPSA DE DEMOCRATIE din filiala

Mai multi primari din Bihor au mers la sediul PNL din Modrogan Bucuresti) din cauza ca sunt nemultumiti de 'lipsa de democratie' din filiala condusa de secretarul general al PNL, Ilie.

induiosator! Doi frati din Thailanda, cei mai buni prieteni cu doi elefanti cu care isi petrec intreaga zi (FOTO)

Doi frati din provincia Surin din estul Thailandei au ca prieteni doi elefanti. Nong, in varsta de sapte ani si sora sa, Ong, de cinci ani sunt cei mai invidiati copii din lume, datorita faptului ca.

Eroul zilei: Voluntar pentru cei mai putin norocosi. Povestea Andreei Surghie

Andreea Surghie, membru al Fundatiei Mereu Aproape, se lupta zi de zi sa faca viata mai frumoasa pentru cei mai putin norocosi. Este managerul campaniei Schimba o viata si primul mare pas.

Cei mai destepti copii din lume si modelele de nvatamnt care i-au format

Cei mai privilegiati copii din SUA beneficiaza de scoli cu tehnologie de varf si de parinti bine educati. Cu toate astea, au rezultate mai slabe la matematica, de exemplu, decat copiii din alte 27 de tari. Pentru a afla motivele, Amanda Ripley insoteste trei adolescenti americani intr-un periplu de un an in Finlanda, Coreea de Sud si Polonia, tari care au obtinut rezultate net superioar. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Cei mai ciudati dintre tatuati s-au intalnit la Israel: fanii tatuajelor si-au aratat operele de arta pe piele FOTO

Israelul a gazduit una dintre cele mai importante conventii dedicate artei tatuajelor, acolo unde si-au facut simtita prezenta unii dintre cei mai deosebiti oameni acoperiti cu opere de arta.

FOTO Cei mai ciudati dintre tatuati s-au intalnit la Israel: fanii tatuajelor si-au aratat operele de arta pe piele

Israelul a gazduit una dintre cele mai importante conventii dedicate artei tatuajelor, acolo unde si-au facut simtita prezenta unii dintre cei mai deosebiti oameni acoperiti cu opere de arta.

Unde traiesc cele mai importante comunitati compacte de romi in judetul Bacau. Pe cei mai multi ii cheama Stanescu, Nastase si Tanase

Cele mai importante comunitati de romi din judetul Bacau traiesc compact in localitatile Radoaia, Corbasca, Valea Seaca, Darmanesti, in cartierele orasului Buhusi, Orbic, Bistrita Lac), Comanesti Supan), Padureni Beresti Bistrita), Slobozia Noua Stanisesti), Horgesti si Blagesti. Cele mai des intanite nume de romi in judetul Bacau sunt de Nastase si Tanase, la ursari si lautari si Stanescu si Mihai la caldarari.

VIDEO Benteke (Belgia), cel mai rapid gol din istoria Cupei Mondiale - Secunda 7

Christian Benteke a deschis scorul in secunda 7 a partidei dintre Gibraltar si Belgia 0-6), acest gol fiind cel mai rapid din istoria Cupei Mondialei, incluzand aici atat turneul final, cat si preliminariile, informeaza L'Equipe.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )