Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mai multi turisti au ramas blocati pe Transalpina din cauza ninsorii (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi turisti au ramas blocati pe Transalpina din cauza ninsorii (VIDEO)

Mai multi turisti au ramas blocati cu masina pe Transalpina din cauza ninsorii. Masinile lor nu erau echipate cu cauciucuri de iarna. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Sabin Cornoiu, . continuă pe B1

Circulatia pe Transalpina a fost inchisa complet. Mai multi turisti au ramas blocati in nameti

Circulatia rutiera pe Transalpina este restrictionata, sambata, din cauza ninsorii si a vantului puternic, pentru autovehiculele neechipate corespunzator pentru conditii de iarna, anunta Compania.

Locul din Romania unde nu poti circula decat cu masina echipata cu cauciucuri de iarna si lanturi. Mai multi turisti au ramas blocati aici

Circulatia rutiera pe Transalpina este restrictionata, sambata, din cauza ninsorii si a vantului puternic, pentru autovehiculele neechipate corespunzator pentru conditii de iarna, anunta Compania.

Un microbuz cu turisti straini a ramas blocat in zapada, pe Transalpina. A fost nevoie de o interventie speciala. Circulatia rutiera a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteo nefavorabile

Circulatia rutiera pe Transalpina a fost inchisa complet din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, respectiv suluri de zapada de circa 10 - 20 cm, vant puternic, vizibilitate redusa, aproape de zero, a anuntat sambata Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Circulatia pe Transalpina, restrictionata din cauza ninsorilor

Circulatia rutiera pe Transalpina este restrictionata, astazi, din cauza ninsorii si a vantului puternic, pentru autovehiculele neechipate corespunzator pentru conditii de iarna, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Transilvania atrage tot mai multi investitori germani. Doua lucruri ii determina sa deschida tot mai multe fabrici care ofera mii de locuri de munca

Companiile germane sunt interesate sa investeasca in industria chimica, in conditiile in care aceasta activitate devine tot mai putin rentabila in Germania din cauza cresterii preturilor la energie.

Sute de zboruri anulate, dupa ce mai multi angajati au intrat in concediu medical. Care este motivul din spatele imbolnavirii in masa

Caz incredibil la o companie aeriana din Germania. Zeci de zboruri au fost anulate, dupa ce mai multi angajati si-au luat concediu medical, de teama sa nu fie concediati. Este vorba despre compania.

Era sa moara din cauza doctorilor. Ce obiect au uitat in ea, dupa o operatie. S-a prins de hartia igienica pe care o foloseam

Michelle Doig-Collins, o mama din California, si-a operat uterul si a fost la un pas de moarte din cauza unui obiect uitat de medici in ea. Femeia s-a simtit tot mai rau si a mers la un control,.

Portul Midia a fost inchis din cauza vantului puternic

Portul Midia a fost inchis, astazi, traficului maritim si fluvial, din cauza vantului puternic, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

EasyJet estimeaza un declin al profitului anual de 29%, din cauza atacurilor teroriste si a Brexitului

EasyJet, operatorul birtanic low-cost, estimeaza un declin de pana la 29% al profitului in anul fiscal incheiat la sfarsitul lui septembrie, din cauza atacurilor teroriste din Europa care au redus rezervarile de bilete si a deprecierii lirei sterline,.

Pe Transalpina sunt, sambata, restrictii de trafic din cauza zapezii

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunta participantii la trafic ca circulatia rutiera pe drumul national 67C Transalpina), intre statiunea Ranca si Obarsia Lotrului, km 34+500 km 59+800, este restrictionata, sambata dimineata, ca urmare a conditiilor meteorologice strat de zapada de 2-3 cm, ninsoare marunta si vant puternic, cu vizibilitate 50-100 m).

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )