Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie / Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie / Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie. Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax.

Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri, ca se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei. Femeile.

Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei.

Traian Basescu: Se apropie momentul candidaturii unei femei la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu femeile de afaceri, ca se apropie si in Romania momentul candidaturii unei femei pentru scaunul de la Cotroceni. Cele care au avut o meserie, au.

VIDEO Traian Basescu: Exista niste sensibilitati politice in Guvern. Premierul trebuie sa rezolve si problema legata de MCV, trebuie sa aiba grija si sa nu creeze un moment de instabilitate politica ce ne va costa infinit mai mult

Presedintele Traian Basescu considera ca exista niste sensibilitati politice legate de componenta actualului cabinet. Seful statului a declarat duminica dimineata, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de Pro TV, ca se pare ca liberalii tin foarte mult la prezenta dl Fenechiu in Guvern. In aceste conditii, premierul Victor Ponta trebuie sa rezolve atat solicitarile Comisiei Europene prezentate in cel mai recent raport din cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie, printre care si punctul care vizeaza ministrii cu dosar penal in instanta, insa trebuie sa aiba grija sa nu creeze un moment de instabilitate politica ce ne va costa infinit mai mult. In emisiunea de duminica, presedintele a mai aratat ca, in opinia sa, privatizarea CFR Marfa nu este o solutie rea insa considera incorect faptul ca datoriile societatii au fost convertite in actiuni dupa inceperea procedurii de privatizare, sefului statului aratand ca aceasta conversie trebuia realizata inainte de lansarea procedurii. Traian Basescu: Cand cursul se depreciaza iese la declaratii Vasilescu, cand cursul se apreciaza iese Isarescu, deci in functie de cine iese la televizor trebuie sa intelegem ca e bine sau rau.

VIDEO Traian Basescu: Eu sunt un republican, chiar daca am cumatra din familia regala

Traian Basescu a afirmat marti ca nu poate declansa un referendum pentru trecerea Romaniei la monarhie, in conditiile in care presedintele ar incalca Constitutia daca ar recurge la acest gest.

VIDEO Traian Basescu: Referendumul pentru Parlament unicameral va fi cel putin cu o saptamana inaintea celui pentru Constitutie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara ca referendumul privind Parlament unicameral cu 300 de parlamentari va fi declansat doar dupa adoptarea noii legi a referendumului si a Constitutiei revizuite, daca aceasta nu tine cont de referendumul din 2009. Seful statului a precizat ca referendumul pe care el il propune romanilor va avea loc cu cel putin o saptamana inaintea referendumului pentru revizuirea Legii fundamentale.

VIDEO Traian Basescu: Am convenit ca secretarul Consiliul de Securitate rus, Patrusev, sa transmita presedintelui Putin deschiderea noastra spre cooperare

Secretarului Consiliului de Securitate al Federatiei Ruse, generalul Nikolai Platonovici Patrusev, va transmite presedintelui Vladimir Putin deschiderea Romaniei spre cooperare, a afirmat luni seara Traian Basescu, dupa ce s-a intalnit in cursul acestei zile cu cel care gestioneaza omologul rusesc al CSAT-ului romanesc. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Basescu: Se apropie vremea unei femei la Presedintia Romaniei

Aflat la o dezbatere cu femei de cariera, presedintele Traian Basescu s-a situat de partea femeilor politician de cariera, spunand ca ar fi bucuros sa sustina o femeie la Presedintie sau in fruntea Executivului. Elena Udrea, Sulfina Barbu si Anca Boagiu, sunt printre preferatele presedintelui.

Traian Basescu, la intalnirea cu directorul CIA: Principala tinta a Romaniei este consolidarea relatiilor cu SUA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, marti, la Palatul Cotroceni cu directorul CIA, John O. Brennan, pe care l-a asigurat ca principala tinta politica a Romaniei este consolidarea relatiilor cu Statele.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )