Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie. Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie. Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie / Elena Udrea, un pariu castigat, un politician la moda si serios

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei, relateaza Mediafax.

Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu reprezentantele Clubului Femeilor de Afaceri, ca se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintia Romaniei. Femeile.

Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat ca femeile umanizeaza politica, fiind un castig pentru domeniu, el adaugand ca se apropie vremea unei candidaturi a unei femei la Presedintia Romaniei.

Traian Basescu: Se apropie momentul candidaturii unei femei la Presedintie

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la o intalnire cu femeile de afaceri, ca se apropie si in Romania momentul candidaturii unei femei pentru scaunul de la Cotroceni. Cele care au avut o meserie, au.

Basescu: Se apropie vremea unei femei la Presedintia Romaniei

Aflat la o dezbatere cu femei de cariera, presedintele Traian Basescu s-a situat de partea femeilor politician de cariera, spunand ca ar fi bucuros sa sustina o femeie la Presedintie sau in fruntea Executivului. Elena Udrea, Sulfina Barbu si Anca Boagiu, sunt printre preferatele presedintelui.

Traian Basescu: Voi discuta cu Guvernul despre o campanie nationala impotriva obezitatii

Presedintele Traian Basescu a declarat ca o sa discute cu Guvernul despre posibilitatea lansarii unei campanii nationale de constientizare a riscurilor obezitatii, pe care o numeste boala secolului.

Traian Basescu stie ce vrea sa faca dupa terminarea mandatului

Traian Basescu a declarat duminica, intr-o emisiune televizata, ca dupa ce-si va termina mandatul in 2014, ar vrea sa aiba o ferma de 250 de hectare, din care o parte sa fie destinata unei livezi cu pomi.

Traian Basescu, despre casatoriile intre persoane de acelasi sex: Fiecare face ce vrea cu viata lui

Presedintele Traian Basescu a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca fiecare om este liber sa faca ce vrea intre peretii casei, intrebat care este parerea personala despre casatoriile intre.

LIVE TEXT Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu este invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele ortodoxiei. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal. Emisiune in desfasurare.

Traian Basescu, la Dupa 20 de ani: Principalul obiectiv al oricarui politician responsabil este sa arate ca nu se poate trece peste un referendum validat

Presedintele Traian Basescu a fost invitat duminica dimineata, de la ora 10:00, in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV. Traian Basescu:Cand leul de depreciaza iese la televizor Vasilescu, cand leul se apreciaza iese la televizor Isarescu. Ce facem fiecare intre peretii casei noastre este problema noastra. A intra in aceasta zona, a o reglementa cu interdictii, este o mare greseala. Avem un Cod Civil care reglemeteaza ce este familia. Daca vor sa se casatoreasca barbat cu barbat si femeie cu femeie este problema lor. Eu sunt crestin-ortodox si respect preceptele crestinismului. Mare grija, domnilor politicieni, la ce faceti cu regionalizarea pentru ca Romania este stat unitar. Daca ei se gandesc ca vor face parlamente regionale, presedinti regionali cu atonomie larga, statul se transforma in stat federal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )