Libnet.ro
UNICEF

11:31

VIDEO Traian Basescu: Cetateni romani de etnie maghiara, mergeti la vot!

Hotnews Hotnews,
VIDEO Traian Basescu: Cetateni romani de etnie maghiara, mergeti la vot!

Intr-un mesaj video postat duminica seara pe pagina oficiala de Facebook, presedintele Traian Basescu ii indeamna pe cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot. Mesajul presedintelui vine pe fondul informatiilor venite dinspre realizatorii de exit-poll-uri care dau posibil ca UDMR sa nu intre in Parlament pentru prima data in istorie. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu, ultimul mesaj inaintea alegerilor parlamentare: Va chem, romani, sa veniti la vot! Eu votez

Un ultim mesaj al presedintelui Traian Basescu inaintea alegerilor parlamentare de duminica a fost postat sambata dupa-amiaza pe pagina oficiala de Facebook a sefului statului: Va chem, romani, sa veniti la vot si sa spuneti daca vreti in zona gri sau sa ne consolidam acolo unde eu am crezut ca este locul nostru - in Europa si in parteneriatul cu America. Acesta este votul pe care il veti da maine. eniti la vot! Eu votez, spune Traian Basescu in mesajul video.

VIDEO Traian Basescu: Numarul parlamentarilor va creste de la 470 la circa 520. / Fac un ultim apel la guvern sa publice cifra oficiala a electorilor romani. / Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE e unul extrem de grav. / Noul premier trebuie sa f

Partidele politice nu au reusit sa faca o campanie electorala care sa plece de la premisele reale, iar noul prim ministru ar trebui sa aiba un profil proeuropean, proatlantist, pentru ca acestea sunt interesele nationale vitale, a afirmat, vineri, presedintele Traian Basescu in ultima declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. El a mai precizat ca noul premier trebuie sa vina dintre cei alesi in aceasta campanie, trebuie sa aiba capacitatea sa realizeze o majoritate, sa dea raspuns prin programul pe care il propune realitatilor economice, sociale si politice ale Romaniei si ca s-ar bucura ca acesta sa fie un om cu experienta in administratia centrala, sa mai fi condus un Guvern, o structura la nivel central. Seful statului a lansat un ultim apel la guvern, la premier si la ministrul de Interne sa publice cifra oficiala a electorilor romani si i-a indemnat pe romani sa voteze duminica asa cum cred ca este bine pentru tara.

VIDEO Traian Basescu: Votez pentru continuitate in drumul spre vest/ Cu Tariceanu nu am dubii in privinta orientarii Romaniei, chiar daca m-am certat cu el

Presedintele Traian Basescu a votat in jurul orei 12. 00 la Liceul A. Xenopol, unde a venit impreuna cu sotia sa Maria si cele doua fiice, Ioana si Elena. La sosire si la iesirea din sectie a fost aclamat de un grup de sustinatori. Votez pentru continuitate in drumul spre vest. Nu vreau ca tara mea, tara noastra, se fie in zona gri, in care sa nu stim daca prioritatea e spre Bruxelles sau spre Moscova. Romania trebuie sa-si continue drumul euroatlantic, catre valorile euroatlantice, a declarat seful statului.

Traian Basescu, mesaj pe Facebook: Este esential ca cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot

Presedintele Traian Basescu a postat duminica, un mesaj video pe Facebook, in care ii indeamna pe cetatenii romani de etnie maghiara sa mearga la vot, pentru ca asa isi vor apara interesele. Este.

Apel disperat? Traian Basescu cheama maghiarii la vot pe retelele de socializare

Presedintele Traian Basescu a aparut intr-un clip postat pe reteaua de socializare Facebook cu un mesaj pentru cetatenii romani de etnie maghiara. Este esential ca cetatenii romani de etnie maghiara sa.

Traian Basescu ii indeamna pe romani sa mearga la urne: Veniti la vot!

Presedintele Traian Basescu ii indeamna pe romani, intr-un mesaj video pe Facebook, sa mearga la urne, precizand ca votul lor va arata daca ramanem in zona gri, acolo unde politicienii aflati la putere.

Traian Basescu: Numarul parlamentarilor va creste de la 470 la circa 520. / Fac un ultim apel la guvern sa publice cifra oficiala a electorilor romani. / Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE e unul extrem de grav. / Noul premier trebuie sa fie un

Partidele politice nu au reusit sa faca o campanie electorala care sa plece de la premisele reale, iar noul prim ministru ar trebui sa aiba un profil proeuropean, proatlantist, pentru ca acestea sunt interesele nationale vitale, a afirmat, vineri, presedintele Traian Basescu in ultima declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. Seful statului a lansat un ultim apel la guvern, la premier si la ministrul de Interne sa publice cifra oficiala a electorilor romani si i-a indemnat pe romani sa voteze duminica asa cum cred ca este bine pentru tara. Citeste LIVE TEXT in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Exista riscul ca dupa aceste alegeri sa revenim intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, de la Predeal, ca este ingrijorat de faptul ca Romania risca, dupa alegeri, sa revina intr-o zona gri in care sa aratam din nou ca nu ne stim directia. Seful statului i-a indemnat pe romani sa iasa la vot precizand ca optiunea lor electorala va indica directia in care se indreapta Romania. Sunt lideri care sustin directia vest si lideri care sustin 'hai sa o dam mai cu Rusia, mai cu China', ori in functie de votul de maine al romanilor vom intelege ce vrea poporul dupa ce initial a vrut Uniunea Europeana si America.

LIVE TEXT Traian Basescu: Numarul parlamentarilor va creste de la 470 la circa 520. / Fac un ultim apel la guvern sa publice cifra oficiala a electorilor romani. / Semnalul dat ieri de Hillary Clinton la OSCE e unul extrem de grav. / Noul premier trebuie

Presedintele Traian Basescu face la aceasta ora declaratii de presa, in ultima zi de campanie electorala inaintea alegerilor parlamentare de duminica, 9 decembrie. Citeste LIVE TEXT in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu a votat pentru continuitate in drumul spre Vest: Cei care vor sa voteze o vor face, chiar daca ploua sau ninge (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu s-a prezentat, duminica dimineata, la vot, la Liceul A. Xenopol din Bucuresti, alaturi de sotie si fiica cea mica, Elena Basescu. Votez pentru continuitate in drumul spre Vest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )