Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Turcia: A doua zi de proteste, politia a folosit din nou gaze lacrimogene si tunuri cu apa/ Protestatarii din Istanbul inregistreaza o victorie, premierul ordona retragerea politiei din Piata Taksim

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Turcia: A doua zi de proteste, politia a folosit din nou gaze lacrimogene si tunuri cu apa/ Protestatarii din Istanbul inregistreaza o victorie, premierul ordona retragerea politiei din Piata Taksim

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispersa cei cateva sute de manifestanti care protestau pentru a doua zi impotriva guvernului turc. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan. Desi in cursul zilei a amenintat ca politia va ramane pe pozitii si va asigura securitatea in oras, dand asigurari ca planul urbanistic aflat la originea protestelor va merge inainte, Erdogan a ordonat dupa-amiaza retragerea politiei dn Piata Taksim. Imediat, acolo au ajuns mii de persoane care au sarbatorit cu steaguri si artificii. continuă pe Hotnews

VIDEO Turcia: Zeci de raniti, in a doua zi de proteste; politia a folosit din nou gaze lacrimogene/ Politia s-a retras din Piata Taksim, centrul manifestatiilor

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispersa cei cateva sute de manifestanti care protesteaza pentru a doua zi impotriva guvernului turc. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan. 20 Politia s-a retras sambata dupa-amiaza din Piata Taksim, unde au ajuns imediat mii de persoane, relateaza jurnalistii AFP aflati la fata locului. 35 Erdogan: Poltia a actionat intr-o maniera extrema impotriva manifestantilor. Presedintele Turciei, Abdullah Gul: Protestele au atins un nivel ingrijorator. 15 Premierul a facut apel la protestatari sa inceteze imediat manifestatiile si a dat asigurari ca politia va ramane pe pozitii pentru a mentine ordinea. El a mai declarat ca nu va ceda in privinta proiectului urbanistic aflat la originea manifestatiilor. Vom reconstrui cazarma militara prevazuta in proiect, a spus Erdogan in timpul unui discurs.

VIDEO Turcia: Zeci de raniti, in a doua zi de proteste; politia a folosit din nou gaze lacrimogene/ Premierul Erdogan le-a cerut protestatarilor sa plece imediat

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispera cei cateva sute de manifestanti care protesteaza pentru a doua zi impotriva guvernului turc. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan. 15 Erdogan a facut apel la protestatari sa inceteze imediat manifestatiile si a dat asigurari ca politia va ramane pe pozitii pentru a mentine ordinea. 20: Erdogan a declarat ca nu va ceda in privinta proiectului urbanistic aflat la originea manifestatiilor. Vom reconstrui cazarma militara prevazuta in proiect, a spus Erdogan in timpul unui discurs.

VIDEO Turcia: A doua zi de proteste la Istanbul; politia a folosit din nou gaze lacrimogene

Politia turca a folosit gaze lacrimogene in piata Taksim, in centrul orasului Istanbul, pentru a dispera cei cateva sute de manifestanti care protesteaza pentru a doua zi impotriva guvernului turc, relateaza AFP. Manifestatiile au inceput de fapt luni seara, cand oamenii s-au strans in parcul Gezi din piata Taksim pentru a protesta dupa ce guvernul a smuls copaci din parc - intr-o miscare numita Occupy Gezi, insa pana vineri protestele s-au dezvoltat intr-o demonstratie impotriva premierului Tayyip Erdogan.

America, lovita din nou. Dezastrul din Oklahoma, iN IMAGINI

Cel putin cinci persoane au murit dupa ce mai multe tornade au lovit, vineri, statul american Oklahoma, informeaza CNN. Tornadele au lovit din nou suburbia Moore, situata la periferia orasului Oklahoma, o zona.

Tornadele au lovit din nou. Cinci morti in Oklahoma.

Cel putin cinci persoane au fost ucise dupa ce mai multe tornade au afectat vineri statul american Oklahoma. Tornadele au lovit din nou suburbia Moore, situata la periferia orasului Oklahoma, o zona afectata de fenomene meteo similare si in urma cu 11 zile, cand au murit 24 de oameni, informeaza CNN. Vineri seara, o mama si copilul acesteia au fost surprinsi de o tornada in timp ce se deplasau cu masina pe autostrada, murind pe loc. Meteorologii americani au avertizat ca tornadele se vor .

Iulia si Mihai Albu se muta din nou impreuna?

Dupa ce au divortat, Iulia si Mihai Albu sunt la un pas de a locui din nou impreuna. Cei doi au acum o relatie mult mai apropiata si sunt convinsi ca dragostea inca ii uneste. Continue reading .

Monica Gabor, din nou mama? Iata cu ce conditie!

Monica Gabor nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mama. Desi nu se grabeste sa faca acest pas, vedeta recunoaste ca va aduce pe lume un copil doar atunci cand va fi maritata. Continue reading .

OCDE: BCE trebuie sa sustina din nou salvarea euro

Banca Centrala Europeana BCE), care a venit in sustinerea zonei euro anul trecut, trebuie sa actioneze din nou ca sa scoata blocul european din recesiune, considera Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE), care ii cere institutiei masuri indraznete, in afara reducerii ratei dobanzii de politica monetara.

Ministrul Comunicatiilor: Firmele pot cere esalonarea datoriilor fiscale daca au fost verificate din nou de ANAF

Toate companiile care au datorii fiscale pentru care au obtinut deja o decizie de esalonare, dar in cazul carora sunt identificate ulterior si alte datorii, in urma unui nou control al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), vor putea solicita si esalonarea acestor noi datorii, in baza unei ordonante de urgenta aprobata de Guvern, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )