Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ucraina: Viktor Ianukovici a incercat sa mituiasca politistii de frontiera pentru a permite decolarea avionului sau

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ucraina: Viktor Ianukovici a incercat sa mituiasca politistii de frontiera pentru a permite decolarea avionului sau

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sambata sa-i mituiasca pe politistii de frontiera din Donetsk est), pentru ca acestia sa permita avionului sau sa decoleze, a declarat un purtator de cuvant al Politiei ucrainene de frontiera pentru AFP. continuă pe Hotnews

Ucraina: Viktor Ianukovici a incercat sa mituiasca politistii de frontiera pentru a permite decolarea avionului sau

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sambata sa-i mituiasca pe politistii de frontiera din Donetsk est), pentru ca acestia sa permita avionului sau sa decoleze, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al Politiei ucrainene de frontiera.

O noua era pentru Ucraina: Viktor Ianukovici a fost destituit, Iulia Timosenko este libera

Ucraina intra incepand de duminica intr-o noua era, dupa destituirea de facto a lui Viktor Ianukovici din functia de presedinte, sambata, si eliberarea opozantei Iulia Timosenko, aclamata de catre sustinatori la Maidan, in Kiev.

Urmeaza pace in Ucraina? Viktor Ianukovici ar fi dispus la concesii

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, este pregatit si pentru alte concesii, intr-un efort de a reinstaura pacea in tara, a declarat un consilier al acestuia, Hanna Herman, care este si parlamentar din partea Partidului Regiunilor, relateaza.

Ucraina: Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014. Un guvern de uniune nationala ar urma sa fie creat la Kiev

Premierul ucrainean Donald Tusk a anuntat, joi seara, ca presedintele Viktor Ianukovici este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, citeaza Mediafax. S-a.

Proteste Ucraina. Viktor Ianukovici este de acord sa convoace alegeri anticipate in 2014

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, este de acord cu organizarea de alegeri prezidentiale si parlamentare anticipate in anul 2014, anunta premierul Poloniei, Donald Tusk, citat de AFP. S-a convenit cu prese.

Viktor Ianukovici a incercat sa fuga in Rusia - presedintele Parlamentului ucrainean

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sa ia un avion spre Rusia, insa a fost impiedicat de autoritatile vamale, a declarat sambata noul presedinte al Parlamentului de la Kiev, Oleksander Turchynov, citat de agentia Interfax, transmite AFP.

Ianukovici a incercat sa mituiasca vamesii de la Donetk pentru a-l lasa sa plece cu avionul

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a incercat sa mituiasca, sambata seara, mai multi politisti de fontiera de la Donetk, pentru a permite ca avionul sau sa decoleze, intr-o incercare de a parasi tara, informeaza AFP.

Presedintele Parlamentului ucrainean: Viktor Ianukovici a incercat sa urce intr-un avion catre Rusia

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici a incercat sa urce la bordul unui avion cu destinatia Rusia, ina a fost impiedicat de catre graniceri, a declarat, sambata, presedintele Parlamentului Oleksandr.

LIVE TEXT/VIDEO Ucraina: Parlamentul vrea un acord pentru un guvern de unitate nationala pana marti. Seful legislativului, numit presedinte interimar/ Timosenko a anuntat ca nu este interesata de postul de premier

Presedintele Parlamentului ucrainean, Oleksandr Turchinov, va prelua interimar functia de presedinte al tarii, dupa destituirea lui Viktor Ianukovici. El le-a transmis, duminica, deputatilor sa cada de acord in privinta formarii unui guvern de unitate nationala pana marti. Este o sarcina prioritara, a declarat Oleksandr Turchinov in Parlament, aratand ca discutiile privind noul guvern trebuie sa inceapa imediat. 40 Vladimir Putin si Angela Merkel au discutat la telefon despre Ucraina: Integritatea teritoriala a Ucrainei trebuie aparata UPDATE 16. 10 Iulia Timosenko nu este interesata de postul de prim-ministru. Va rog sa nu aveti in vedere candidatura mea pentru postul de prim-ministru, a scris Timosenko pe site-ul partidului sau. 35 UE anunta ca este pregatita sa incheie Acordul de asociere cu Ucraina odata ce noul guvern este instalatUPDATE 15. 05 Comandantii Serviciului de Securitate au dezertat. Nu exista planuri pentru apararea depozitelor nucleare UPDATE 13. 30 Autoritatea lui Ianukovici pare sa scada in unele parti din estul Ucrainei, regiunea care l-a votat la alegerile din 2010, in defavoarea lui Timoshenko. In Dniepropetrovsk, unul dintre cele mai mari orase din est, politia a emis un comunicat anuntand ca este de partea poporului, in timp ce in Harkov primarul si guvernatorul ar fi fugit in Rusia. Locul exact in care se afla Ianukovici este in continuare necunoscut.

VIDEO Ucraina: Mii de curiosi au vizitat luxoasa resedinta oficiala a lui Viktor Ianukovici

Mii de ucraineni au profitat sambata de caderea regimului presedintelui Viktor Ianukovici pentru a vizita, intr-o atmosfera de sarbatoare, luxoasa sa resedinta oficiala de la periferia Kievului, a constatat un jurnalist AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )