Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO.UPDATE. Fostul consilier al Alinei Bica, la DNA. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA va fi pusa sub invinuire cu Udrea

România Liberă România Liberă,
VIDEO.UPDATE. Fostul consilier al Alinei Bica, la DNA. Fosta sefa DIICOT, audiata la DNA va fi pusa sub invinuire cu Udrea

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este audiata, joi, la pranz, la DNA. Aceasta este audiata in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP. continuă pe România Liberă

Florentin Mihailescu, fost consilier al Alinei Bica, adus cu mandat la DNA

Florentin Mihailescu, fostul ofiter de politie judiciara, care a consiliat-o pe Alina Bica in mandatul de la sefia DIICOT, a fost adus si el la DNA. Procurorii i-au cerut sa dea declaratii despre ajutorul ce i-ar fi fost dat lui Ovidiu Tender astfel.

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, audiat la DNA, in dosarul Alinei Bica

Fiul lui Dorin Cocos, Alin, si fosta sotie a omului de afaceri, Olguta Chiriac, au fost audiati la DNA, intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat azi la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru presa surse judiciare.

Alin Cocos si mama lui, la DNA pentru audieri intr-un dosarul al Alinei Bica

Alin Cocos, fiul lui Dorin Cocos, si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica, disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP, au declarat pentru surse judiciare.

Avocata Alinei Bica anunta un DOCUMENT EXTRAORDINAR care va schimba cursul anchetei

Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, a anuntat ca va da publicitatii, in data de 6 februarie, document incendiar, care va schimba cursul anchetei fostei sefe DIICOT.

Fostul consilier al lui Basescu, Bogdan Dragoi, vrea un loc in conducerea SIF Banat-Crisana

Fostul consilier prezidential, Bogdan Dragoi, si-a depus candidatura pentru unul dintre posturile ramase libere in Consiliul de Administratie al SIF Banat-Crisana .

Fostul consilier prezidential Bogdan Dragoi candideaza in CA al SIF1

Bogdan Dragoi, fostul consilier prezidential pe economie si fost ministru al Finantelor in guvernul Mihai Razvan Ungureanu, candideaza pentru un post de administrator in Consiliul de Administratie al Societatii de Investitii Financiare Banat-Crisana SIF1), potrivit listei publicate pe site-ul societatii.

UPDATE. Omul de afaceri Gheorghe Stelian, audiat la DNA, in dosarul Alinei Bica

Omul de afaceri Gheorghe Stelian, beneficiar al despagubirii pentru terenul supraevaluat din dosarul retrocedarilor in care este judecata si Alina Bica, este audiat, miercuri dimineata, la DNA.

Alin Cocos si mama lui s-au prezentat la DNA pentru a fi audiati intr-un dosar al Alinei Bica

Alin Cocos si mama lui, Olguta Chiriac, s-au prezentat marti la Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru a fi audiati intr-un dosar in care este cercetata Alina Bica, fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Acest dosar a fost disjuns din cel privind despagubirea ilegala de la ANRP.

Adriean Videanu a fost retinut pentru 24 ore in dosarul Alinei Bica (VIDEO)

Presedintele PDL Bucuresti, AdrieanVideanu a fost retinut, joi seara, pentru 24 de ore de procuroriiDirectieiNationale Anticoruptie DNA), in dosarul fostei sefe a DIICOT Alina Bica,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )