Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Victor Ponta, scrisoare deschisa catre ambasadorii acreditati la Bucuresti in care acuza un atac fara precedent al lui Traian Basescu la independenta Justitiei

Premierul Victor Ponta a trimis vineri o scrisoare reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene precum si tuturor statelor membre ale Uniunii Europene in care il acuza pe presedintele Traian Basescu de un atac grav la adresa independentei justitie si cere diplomatilor straini sa transmita un mesaj public de sustinere a independentei CSM si a justitiei in general. UPDATE Intrebat, cu ocazia vizitei in Republica Moldova, despre scrisoarea deschisa adresata ambasadorilor acreditati la Bucuresti, Victor Ponta a afirmat ca rolul partenerilor nostri internationali este tocmai acela de a sprijini o justitie independenta si eficienta, iar presedintele Traian Basescu trebuie tras de maneca pentru ceea ce premierul a descris drept un atac grav la adresa judecatorilor. Citeste scrisoarea in documentul atasat. continuă pe Hotnews

Ponta, scrisoare deschisa catre diplomatii SUA, CE si statelor UE: Aceste cere interventia in cazul declaratiilor lui Basescu pe tema justitiei

Primul-ministru Victor Ponta a transmis, vineri, o scrisoare deschisa reprezentantilor diplomatici ai SUA, Comisiei Europene si ai tuturor statelor membre UE, in care le solicita acestora sa analizeze.

Victor Ponta, scrisoare catre ambasade dupa atacurile lui Basescu la adresa judecatorului CSM

Premierul Victor Ponta a trimis o scrisoare catre reprezentantii diplomatici ai SUA, Comisiei Europene si tuturor statelor membre U. , in care arata ca presedintele Traian Basescu a comis un act grav la adresa.

VIDEO Proiect pilot pentru 54.000 de copii din familii sarace, sprijinit de UNICEF si Norway Grant, lansat la Bacau in prezenta premierului Victor Ponta

Astazi, la Bacau s-a lansat proiectul Incluziune sociala prin furnizarea de servicii integrate la nivelul comunitatii, sustinut financiar de Norway Grants si UNICEF. La eveniment au participat premierul Victor Ponta, Tove Bruvik Westberg, Ambasadorul Norvegiei, Sandie Blanchet, reprezentantul UNICEF in Romania, vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Rovana Plumb, precum si alti oficiali.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reactionat, joi, fata de conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care a abordat mai multe teme, printre care situatia de la Lukoil sau dosarul Microsoft.

Victor Ponta: Nu am interferat in niciun fel in justitie. SRS a vorbit in numele lui Iohannis la ultima motiune de cenzura (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca nu influenteaza in niciun fel justitia in dosarul Lukoil. N-am interferat si nu interferez.

VIDEO. Monica Macovei: Ponta, mai preocupat sa apere interesele rusilor decat sa sustina o justitie corecta

Monica Macovei: Asemanarea dintre criticile lui Victor Ponta aduse procurorilor care investigheaza cazul de evaziune de la Lukoil si discursul ambasadorul Rusiei la Bucuresti pe aceeasi tema este o dovada clara ca Ponta este mai preocupat sa apere interesele rusilor, decat sa sustina o justitie corecta si recuperarea prejudiciilor.

Victor Ponta preia interimatul la Ministerul Culturii si delega dreptul se semnatura unui secretar de stat din UDMR

Premierul Victor Ponta a preluat, vineri, interimatul la Ministerul Culturii. Totodata, Ponta preia si functia de vicepremier in Guvern, dupa ce liderul Kelemen Hunor a fost revocat din functie. Potrivit unor surse .

Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta

Alocatiile pentru copii vor creste de anul acesta, a anuntat premierul Victor Ponta. Din 2015 si persoanele cu handicap ar putea primi mai multi bani. Premierul Victor Ponta si ministrul Muncii Rovana Plumb.

Generalul Stanculescu, la patru luni de la eliberare, la Academia Romana alaturi de Victor Ponta

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu a fost prezent luni, in Aula Academiei, alaturi de invitati ca premierul Victor Ponta sau Alteta Sa Regala Principele Radu, la un simpozion dedicat Regelui Carol I.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )