Libnet.ro
UNICEF

08:00

Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor Ponta. continuă pe Antena3

Ponta: Declaratiile lui Basescu despre un judecator, cel mai grav act al unui oficial roman in ultimii 25 de ani

Declaratia de joi a presedintelui Traian Basescu legata de un judecator reprezinta cel mai grav act la adresa justitiei din partea unui oficial roman in ultimii 25 de ani, considera premierul Victor.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu arata ca e o persoana incapabila sa-si exercite functia

Premierul Victor Ponta considera ca atacul presedintelui Traian Basescu la adresa magistratilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum si indicatia referitoare la cati bani trebuie dati.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia

Premierul Victor Ponta a reactionat, joi, fata de conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care a abordat mai multe teme, printre care situatia de la Lukoil sau dosarul Microsoft.

Victor Ponta: Atacul lui Basescu reflecta o persoana incapabila sa isi exercite functia (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a reactionat, joi, fata de conferinta de presa a presedintelui Traian Basescu, in care a abordat mai multe teme, printre care situatia de la Lukoil sau dosarul Microsoft.

CSM pune in aceeasi oala declaratiile lui Basescu si Ponta

Consiliul Superior al Magistraturii a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara atat in cazul declaratiilor facute de Victor Ponta cu privire la ancheta referitoare la Lukoil, cat si in cazul afirmatiilor lui Traian Basescu privind dosarul Microsoft. in replica, presedintele spune ca este victima unui abuz.

Consiliul Superior al Magistraturii decide joi daca vor fi verificate declaratiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va decide, in sedinta de joi, daca este necesara sesizarea Inspectiei Judiciare pentru a verifica daca declaratiile premierului Victor Ponta legate de dosarul Lukoil si de sechestrul pus asupra unor bunuri ale companiei duc la o eventuala afectare a independentei procurorului de caz.

CSM va lua in discutie afirmatiile lui Victor Ponta despre dosarul Lukoil

Declaratiile premierului Victor Ponta despre dosarul Lukoil vor fi luate in discutie in plenulConsiliuluiSuperior al Magistraturii, joi, potrivit unui comunicat al institutiei. Avand in vedere soli.

CSM va analiza pe 9 octombrie declaratiile lui Victor Ponta referitoare la efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil

Consiliul Superior al Magistraturii a anuntat, marti, ca va pune in discutie declaratiile premierului Victor Ponta referitoare la efectuarea urmaririi penale in dosarul Lukoil.

Reactia The Nova Group la declaratiile premierului Victor Ponta

The Nova Group Investments Romania isi exprima ingrijorarea fata de afirmatiile constante ale premierului Romaniei, Victor Ponta, referitoare la afacerile ilegale conduse de Dan Adamescu, facand referire in mod direct si repetat la compania Astra Asigurari, aflata in administrare speciala.

CSM cere ancheta dupa declaratiile lui Traian Basescu despre dosarul Microsoft

Consiliul Superior al Magistraturii cere ancheta dupa declaratiile lui Traian Basescu despre dosarul Microsoft. Solicitarea vine la initiativa presedintelui CSM Horatius Dumbrava, nemultumit ca mai multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )