Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Usain Bolt s-a calificat in finala probei de 200 metri - Rivalul Justin Gatlin a ratat ultimul act

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Usain Bolt s-a calificat in finala probei de 200 metri - Rivalul Justin Gatlin a ratat ultimul act

Usain Bolt continua cursa pentru a doua medalie de aur la Rio si al optulea titlu olimpic din cariera sa, dupa ce a obtinut calificarea in finala probei de 200 metri, cu cel mai bun timp. Duelul dintre Usain Bolt si Justin Gatlin, medaliat cu argint la 100 metri, nu va mai avea loc, dupa ce americanul a ratat calificarea in ultimul act. continuă pe Hotnews

VIDEO Usain Bolt ramane Fulgerul! Jamaicanul a castigat un nou titlu olimpic la cursa de 100 de metri

Sprinterul jamaican Usain Bolt ramane cel mai rapid om al planetei, dovedind asta si Olimpiada de la Rio de Janeiro.

VIDEO JO 2016: Usain Bolt, al treilea titlu olimpic consecutiv la 100 de metri, cursa regina a atletismului

Usain Bolt a castigat, luni dimineata, al treilea sau titlu olimpic in proba regina a atletismului, cea de 100 de metri. Sportivul din Jamaica a fost urmat de americanul Justin Gatlin si de canadianul Andre de Grasse.

Atletul Usain Bolt a reusit o a treia victorie olimpica consecutiva la 100 de metri

Jamaicanul Usain Bolt este primul atlet din istorie, care a reusit ca castige medalia de aur in proba regina a sprintului la trei editii consecutive ale Jocurilor Olimpice, potrivit Protv. Usain Bolt.

Ellen Degeneres, acuzata de rasism, dupa ce a generat critici cu o fotografie in care apare pe spatele lui Usain Bolt

Ellen Degeneres 58 de ani) a negat ca este rasista, printr-un mesaj postat pe Twitter, dupa ce a generat critici in mediul online cu o fotografie editata in care apare purtata in spate de atletul Usain Bolt, in timp ce sportivul alearga la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de News. ro.

Moment spectaculos la Jocurile Olimpice: Usain Bolt a incetinit in semifinala la 200 metri ca sa isi astepte rivalul de pe 2 al doilea (FOTO)

Usain Bolt a castigat seria sa semifinala in 19sec. 78/100 si l-a invins pe canadianul Andre de Grasse, care a stabilit un nou record natsonal, cu timpul de 19sec. 80/100, potrivit.

Usain Bolt, campion olimpic la 100m

Jamaicanul Usain Bolt a castigat duminica noapte titlul olimpic la 100m, devenind primul sportiv din lume care detine trei medalii de aur la aceasta disciplina.

Usain Bolt ramane Fulgerul! Jamaicanul a castigat un nou titlu olimpic la cursa de 100 de metri

Sprinterul jamaican Usain Bolt ramane cel mai rapid om al planetei, dovedind asta si Olimpiada de la Rio de Janeiro.

OLIMPIADA. Marian Oprea a ratat calificarea in finala probei de triplusalt

Atletul roman Marian Oprea nu a reusit sa acceada in finala probei de triplusalt din cadrul Jocurilor Olimpice de vara editia 2016, ratand toate cele trei sarituri efectuate in cadrul.

Jocurile Olimpice: Scene controversate, in finala probei de 400 de metri la atletism. Momentul in care sportiva a plonjat pentru medalia de aur (FOTO, VIDEO)

Finala de atletism la proba de 400 de metri, de la Rio a avut loc luni seara, iar atleta Shaunae Miller din Bahamas, a reusti sa castige aurul intr-un mod spectaculor, potrivit Daily Mail. Aproape de.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )