Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Victor Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta a transmis miercuri, pe Facebook, un mesaj de Craciun, ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii. continuă pe Hotnews

Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta afirma miercuri ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

VIDEO Victor Ponta: Contestarea bugetului la Curtea Constitutionala va amana majorarea pensiilor, sper insa sa nu fie contestat

Contestarea proiectului de buget la Curtea Constitutionala si neaplicarea acestuia din ianuarie va impune amanarea tuturor masurilor adoptate, precum majorarea pensiilor si introducerea TVA de 9% la pachete turistice, a afirmat premierul Victor Ponta, adaugand ca spera ca bugetul sa nu fie contestat, transmite Mediafax.

UPDATE Victor Ponta s-a intalnit cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Discutiile au durat peste o ora/ Ponta, pe Twitter: Intalnire extrem de utila. Lucrurile intra pe fagasul normal

Intalnirea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta care a avut loc luni, la Palatul Cotroceni, s-a incheiat dupa mai mult de o ora de discutii, fara declaratii de presa, anunta Agerpres. Ulterior, Victor Ponta a postat un mesaj pe Twitter despre aceasta intalnire: Prima consultare institutionala cu Presedintele Iohannis - extrem de utila, serioasa si eficienta. Lucrurile intra pe fagasul normal.

Victor Ponta, mesaj de sarbatori pentru romani

Premierul Victor Ponta a transmis romanilor un mesaj de sarbatori, pe Youtube. Ponta le ureaza un Craciun Fericit si un an cat mai bun. Premierul spune ca in acest an Craciunul este cu mult mai.

Victor Ponta compara 22 decembrie 1989 cu 21 decembrie 2014

Premierul Victor Ponta s-a declarat duminica bucuros ca se incheie o perioada de dispute si scandal, referindu-se la incheierea mandatului lui Traian Basescu.

Victor Ponta: Sunt bucuros ca se incheie o perioada de dispute, scandal, dezbinare si suferinte inutile

Premierul Victor Ponta s-a declarat duminica bucuros ca se incheie o perioada de dispute si scandal si si-a exprimat speranta ca pe viitor putem fi mult mai buni.

Victor Ponta: Fac un apel la responsabilitate si seriozitate. Speram ca la 1 ianuarie acest buget sa fie in vigoare

Premierul Victor Ponta si-a exprimat speranta, de la tribuna Parlamentului, ca anul 2015 va insemna o colaborare institutionala mai buna intre Presedinte, Parlament si Guvern, dar si ca masurile economice.

Victor Ponta: Consultarea cu presedintele Iohannis, extrem de utila, serioasa si eficienta

Premierul Victor Ponta afirma ca intalnirea avuta cu presedintele Klaus Iohannis a fost una extrem de utila, serioasa si eficienta, o prima consultare institutionala care arata ca lucrurile intra pe.

Intalnire Klaus Iohannis - Victor Ponta, luni la ora 12:00, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe premierul Victor Ponta la o intalnire la Palatul Cotroceni pentru a discuta legat de prioritatile guvernarii, precum si perspectivele colaborarii intre institutiile pe care cei doi le reprezinta, anunta Iohannis intr-o postare pe contul sau de Facebook.

Elena Udrea, repros pentru Klaus Iohannis: De ce nu i-a cerut demisia lui Victor Ponta?

Liderul PMP Elena Udrea are deja un repros la adresa proaspatului presedinte Klaus Iohannis. intr-un mesaj postat pe Facebook, Udrea se intreaba de ce seful statului nu i-a cerut demisia premierului Victor Ponta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )