Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta afirma miercuri ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Victor Ponta: 2014, un an in care pot sa invat mai mult din infrangeri decat din victorii

Premierul Victor Ponta a transmis miercuri, pe Facebook, un mesaj de Craciun, ca 2014 a fost pentru el un an in care poate invata mai mult din infrangeri decat din victorii.

Retrospectiva: Anul 2014, unul dintre cei mai tumultuosi din istoria recenta a lumii

Anul 2014 a agravat conflictele din Orientul Mijlociu, unde militantii Statului Islamic au declarat un Califat peste parti din Irak si Siria, Israelul a lansat un nou atac asupra Fasiei Gaza. In Europa Ucraina criza ucraineana a readus in relatia.

Toate motivele pentru care femeile sufera fizic mai mult decat barbatii

In batalia dintre sexe, se vehiculeaza de mult timp femeile pot indura mai multa durere de decat barbatii. Dupa ani de cercetari, oamenii de stiinta nu tras o linie asupra putintei feminine de a indura neplaceri.

Ce le-a castigat increderea romanilor in 2014. Care sunt TEMERILE pentru anul care urmeaza

Cea mai mare grija a romanilor in anul 2014 a fost lipsa locurilor de munca, insa mai mult de jumatate cred ca in tara lucrurile merg intr-o directie buna in anul 2015. Romanii au cea mai mare incredere.

Patriarhul Daniel, in Pastorala de Craciun: Sa contribuim mai mult la construirea Catedralei Mantuirii Neamului

PF Daniel ii indeamna pe romani, in Pastorala de Craciun, sa contribuie mai mult la construirea Catedralei Mantuirii Neamului. Toate aceste valori crestine - n. r. ) ne vor ajuta sa zidim duhovniceste.

Piata auto, in schimbare: masinile necesita mai mult decat o scoala de soferi

Piata auto este intr-o continua schimbare, constructorii de masini vin cu modele de serie din ce in ce mai puternice, astfel ca indiferent de marca si chiar daca bugetul nu depaseste 20. 000 de euro, autoturismele actuale necesita mai mult decat o.

Klaus Iohannis, atacat aspru de Mircea Lucescu: Mi-am dat seama ca sunt alte directii de a se implica. Asteptam mai mult

Antrenorul roman Mircea Lucescu a comentat discursul din ziua investiturii al presedintelui Klaus Iohannis, declarandu-se nemultumit de faptul ca acesta nu a facut nicio referire la sport in timpul evenimentului.

VIDEO Asteptarile lui Laszlo Tokes de la Klaus Iohannis: Dorim nici mai mult nici mai putin ca fara noi sa nu se decida

Alegerea lui Klaus Iohannis, este o dovada de unitate exemplara a romanilor si maghiarilor, unitate care nu a mai existat din 1989, de la caderea regimului Ceausescu, este de parere eurodeputatul Tokes Laszlo.

Retrospectiva: Anul 2014, unul dintre cei mai tumultosi din istoria recenta a lumii

Anul 2014 a agravat conflictele din Orientul Mijlociu, unde militantii Statului Islamic au declarat un Califat peste parti din Irak si Siria, Israelul a lansat un nou atac asupra Fasiei Gaza. in Europa Ucraina criza ucraineana a readus in relatia dintre Occident si Rusia in pargul unui nou Razboi Rece. in Africa de Vest virusul Ebola a ucis peste 7500 de oameni. Si acestea sunt doar cele mai grave evenimente ce au marcat acest an.

Retrospectiva: Anul 2014, unul dintre cei mai tumultuosi din istoria recenta a lumii

Anul 2014 a agravat conflictele din Orientul Mijlociu, unde militantii Statului Islamic au declarat un Califat peste parti din Irak si Siria, Israelul a lansat un nou atac asupra Fasiei Gaza. in Europa Ucraina criza ucraineana a readus in relatia dintre Occident si Rusia in pargul unui nou Razboi Rece. in Africa de Vest virusul Ebola a ucis peste 7. 500 de oameni. Si acestea sunt doar cele mai grave evenimente ce au marcat acest an.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )