Libnet.ro
UNICEF

15:00

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu privind neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu privind neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu legata de neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom.

Ce a declarat Ponta despre afirmatiile lui Basescu privind Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, referitor la afirmatiile lui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Legii privind Rosia Montana, ca seful statului incearca sa bage bete in roate la un proiect pe care l-a sustinut foarte multi ani, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Traian Basescu s-a trezit contra acestui proiect, cand a vazut ca Guvernvrea sa il realizeze, anterior presedintele fiind un sustinator al proiectului de la Rosia Montana. Numai Curtea .

Victor Ponta, despre protestul elevilor din Constanta: Elevii stiu ce inseamna PIB? (VIDEO)

Victor Ponta, aflat la Targu Jiu pentru deschiderea noului an scolar, a ramas surprins in momentul in care a fost informat ca elevii din Constanta fac greva si cer 6% din PIB pentru Educatie. intrebat ce.

Victor Ponta, despre protestul elevilor din Constanta: Elevii stiu ce inseamna PIB?

Victor Ponta, aflat la Targu Jiu pentru deschiderea noului an scolar, a ramas surprins in momentul in care a fost informat ca elevii din Constanta fac greva si cer 6% din PIN pentru Educatie. intrebat ce.

Victor Ponta: O hotarare de guvern privind proiectul Rosia Montana ar fi ilegala

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in exclusivitate pentru emisiunea Buna seara, Romania de pe B1 TV, ca o hotarare de guvern privind proiectul Rosia Montana ar fi ilegala. Redeventa.

LIVETEXT Ponta, despre Rosia Montana: Proiectul se respinge, dar macar toti romanii, dupa lasul Traian Basescu, sa afle adevarul

Premierul Victor Ponta discuta, luni seara, cu jurnalista Madalina Puscalau despre negocierile cu cei de la FMI, despre pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu si despre sansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

Ponta, despre proteste: Cred ca oamenii au iesit in strada si impotriva lui Basescu, a lui Antonescu

Premierul Victor Ponta a comentat luni, la TVR, situatia proiectului Rosia Montana, afirmand ca protestele reprezinta expresia unei categorii de populatie fata de politica, inclusiv fata de presedintele Traian Basescu si presedintele Senatului, Crin Antonescu.

Victor Ponta, invitat la B1 TV, incepand cu ora 20.00

Premierul Victor Ponta va discuta cu jurnalista Madalina Puscalau despre negocierile cu cei de la FMI, despre pactul de coabitare cu presedintele Traian Basescu si despre sansele lui Crin Antonescu la alegerile prezidentiale.

VIDEO Victor Ponta la Rosia Montana. Premierul intra in subteran sa vorbeasca cu minerii ce protesteaza de cinci zile

Premierul Victor Ponta ajunge duminica dupa-amiaza la Rosia Montana. Scopul vizitei este deblocarea situatiei extreme in care se afla cei 33 de mineri blocasi in galeria Catalina Monulesti. Initial, presedintele Traian Basescu a anuntat ca merge la Rosia Montana, dar a renuntat.

Victor Ponta raspunde acuzelor presedintelui: De fiecare data cand ma insulta Basescu imi face placere

Premierul Victor Ponta i-a raspuns presedintelui Traian Basescu, care i-a cerut sa scape de lasitate si sa fie prim-ministru, ca se simte mereu bine cand este insultat de seful statului. Domnul Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )