Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce a declarat Ponta despre afirmatiile lui Basescu privind Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Ce a declarat Ponta despre afirmatiile lui Basescu privind Rosia Montana.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Targu Jiu, referitor la afirmatiile lui Traian Basescu despre neconstitutionalitatea Legii privind Rosia Montana, ca seful statului incearca sa bage bete in roate la un proiect pe care l-a sustinut foarte multi ani, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Traian Basescu s-a trezit contra acestui proiect, cand a vazut ca Guvernvrea sa il realizeze, anterior presedintele fiind un sustinator al proiectului de la Rosia Montana. Numai Curtea . continuă pe România Liberă

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu privind neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom.

VIDEO Victor Ponta, despre afirmatia lui Basescu legata de neconstitutionalitatea legii privind Rosia Montana: Domnia sa cu manuta domniei sale a promulgat legi privind Petrom, Rompetrol

Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele Traian Basescu pune bete in roate proiectului privind Rosia Montana si a afirmat, raspunzand unei intrebari privind afirmatia lui Basescu legata de neconstiutionalitatea legii privind Rosia Montana, ca si presedintele a promulgat legi privind companii, precum Rompetrol sau Petrom.

Basescu: Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala.

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, informeaza Mediafax. Nu este legal sa stabilesti o firma care face o exploatare prin lege. Va fi respinsa cu siguranta de Curtea Constitutionala. Este doar un joc politic, a declarat, duminica, la Tebea, in judetul Hunedoara, presedintele Traian Basescu, raspunzand unei intrebari .

Basescu: Stiu ca finalul jocului privind Rosia Montana va fi o lege respinsa ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca stie ca finalul jocului privind Rosia Montana va consta intr-o lege respinsa de Curtea Constitutionala in principalele prevederi, transmite Mediafax. Seful statului a facut aceasta afirmatie in deschiderea Forumului European pentruDiplomatie Publica, dand astfel un exemplu prin care Romania isi autodistruge imaginea. Vorbesc de exemple la zi - Rosia Montana. Stim ca s-a impins in Parlament o lege neconstitutionala, care nu va putea trece de .

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana trimisa la Parlament e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, raspunzand unei intrebari referitoare la Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament, ca aceasta va fi respinsa de Curtea Constitutionala intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand fi data o lege care sa vizeze o firma, a explicat seful statului.

Traian Basescu: Se va constata ca Legea privind Rosia Montana e neconstitutionala

Presedintele Traian Basescu a declarat ca Legea privind Rosia Montana trimisa de Guvern la Parlament va fi respinsa de Curtea Constitutionala, intrucat se va constata ca este neconstitutionala, neputand.

Antonescu: Vom discuta asupra riscurilor de neconstitutionalitate din proiectul privind Rosia ...

Presedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni, ca asupra riscurilor de neconstitutionalitate in cazul proiectului privind Rosia Montana va exista o discutie in Parlament, dar, spre deosebire de Traian Basescu, el nu poate preciza ce va hotari Curtea Constitutionala, transmite Mediafax. Antonescu a fost intrebat cum vede afirmatia presedintelui Traian Basescu referitoare la neconstitutionalitatea proiectului de lege privind Rosia Montana. Diferenta fundamentala fata de .

Antonescu: A devenit evident ca Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca a devenit evident ca Victor Ponta sustine proiectul privind Rosia Montana, liderul PNl apreciind totodata ca premierul a fost mai putin atent la nuante cand a spus ca trimite comisia parlamentara acolo, transmite Mediafax. Antonescu a mentionat ca Victor Ponta nu poate sa trimita comisia parlamentara in localitate, ci doar o delegatie de la Guvern. Totodata, liderul PNL a afirmat ca nu este cazul ca subiectul sa fie .

Ce a declarat Antonescu despre minerii de la Rosia Montana.

Presedintele Senatului, liderul PNl Crin Antonescu, a declarat, luni, ca nu merge acum la Rosia Montana, pentru ca e posibil ca daca merge acolo minerii sa intre din nou in subteran in semn de protest, ceea ce nu e de dorit, transmite Mediafax. Antonescu a fost intrebat de jurnalisti daca este dispus sa mearga la Rosia Montana dupa ce premierul Victor Ponta a afirmat ca inclusiv liderul PNL ar trebui sa se deplaseze in localitate. Chiar acuma nu merg sa discut, pentru ca abia a muncit .

Comisia parlamentara privind Rosia Montana va fi condusa de deputatul PSD Iulian Iancu - surse.

Comisia parlamentara speciala pentru proiectul privind Rosia Montana, ce urmeaza a fi constituita marti prin votul plenului Parlamentului, va fi condusa de catre deputatul PSD Iulian Iancu, au declarat duminica, pentru Mediafax, surse parlamentare. Iulian Iancu este presedintele Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor. La nivelul USL s-a decis ca sefia Comisiei parlamentare speciale pentru proiectul privind Rosia Montana sa revina social-democratilor, au mai precizat .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )