Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Victor Ponta: Incasarile la buget sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei, nu avem toti banii pe care ni-i doream

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Victor Ponta: Incasarile la buget sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei, nu avem toti banii pe care ni-i doream

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca incasarile la bugetul de stat sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei fata de estimari, ceea ce impune o rectificare negativa, si i-a cerut ministrului de Finante Daniel Chitoiu sa prezinte scenariile realiste pentru anul 2014. Avem o rectificare bugetara negativa, incasarile prevazute sunt mai mici cu circa 3,8 mld lei, ceea ce inseamna resurse mai putine pana la finele anului, a spus Ponta, la inceputul sedintei de guvern. continuă pe Hotnews

Victor Ponta: Incasarile la buget sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei, nu avem toti banii pe care ni-i doream

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca incasarile la bugetul de stat sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei fata de estimari, ceea ce impune o rectificare negativa, si i-a cerut ministrului de Finante Daniel Chitoiu sa prezinte scenariile realiste pentru anul 2014. Avem o rectificare bugetara negativa, incasarile prevazute sunt mai mici cu circa 3,8 mld lei, ceea ce inseamna resurse mai putine pana la finele anului, a spus Ponta, la inceputul sedintei de guvern.

Victor Ponta: Incasarile la buget sunt mai mici cu 3,8 mld lei, nu avem toti banii pe care ni-i doream

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri ca incasarile la bugetul de stat sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei fata de estimari, ceea ce impune o rectificare negativa, si i-a cerut ministrului de Finante Daniel Chitoiu sa prezinte scenariile realiste pentru anul 2014.

Ponta: incasarile la bugetul de stat sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei fata de estimari

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca incasarile la bugetul de stat sunt mai mici cu 3,8 miliarde lei fata de estimari, ceea ce impune o rectificare negativa, si i-a cerut ministrului de Finante Daniel Chitoiu sa prezinte scenariile realiste pentru anul viitor.

VIDEO Victor Ponta, cuba nereusita cu Ghita Muresan

Victor Ponta a jucat zilele trecute baschet alaturi de Ghita Muresan, in cadrul unei vizite in Statele Unite. In timpul partidei, primul-ministru a inscris un cos si s-a intors cu palmele in sus, strigand victorios spre Big Ghita, dorind sa bata cuba, asa cum se spune pe terenul de baschet. Numai ca Ghita Muresan era atent la mingea care venea din atac si nu a vazut, ba chiar pare ca a evitat palmele lui Victor Ponta in mod deliberat, concentrat pe baschet si nu pe acest privilegiu. In SUA sunt alte mentalitati, cand esti pe teren joci nu faci relatii. Iata imaginile, cu mentiunea ca sunt de interes cele de sport si mai putin cele politice venite din partea adversarilor lui Ponta din acest moment.

Rectificarea de buget prevede incasari mai mici cu 3,8 miliarde lei. Banii vor fi taiati de la toate ministerele

A doua rectificare bugetara din acest an va fi negativa deoarece incasarile prevazute sunt mai mici cu aproximativ 3,8 miliarde lei, astfel ca resursele tuturor ministerelor vor fi mai putine pana la sfarsitul anului, a afirmat premierul Victor Ponta, in sedinta de Guvern.

VIDEO Victor Ponta, ironii dupa discutia telefonica dintre Joe Biden si Traian Basescu: Inteleg ca, totusi, vicepresedintele SUA este bun si pentru presedinte

Premierul Victor Ponta a facut referiri, pe un ton ironic, la discutia telefonica de ieri seara dintre Vicepresedintele SUA, Joe Biden, si presedintele Traian Basescu. Ma bucur ca si presedintele a vorbit la telefon cu vicepresedintele Biden. Citisem marti ca vicepresedintele Biden sta de vorba doar cu mine, in timp ce presedintele tarii vorbeste direct cu presedintele Obama. Inteleg ca, totusi, vicepresedintele SUA este bun si pentru presedinte si sunt convins ca de marti, prin ziarele din tara, a fost reevaluat vicepresedintele Biden si e, totusi, o personalitate importanta. Am vazut ca fusese criticat ca de ce s-a intalnit cu mine, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de vineri.

VIDEO Victor Ponta, la RTV, din SUA: Mesajul lui Joe Biden a fost Contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, in primul rand economic / Nu am discutat despre Basescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat marti seara la Romania TV, intr-o emisiune difuzata de la Washington, imediat dupa intalnirea avuta, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Potrivit lui Ponta, mesajul lui Joe Biden a fost foarte clar: contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, fiti puternici in primul rand economic. A fost o expresie: democratia are succes doar daca economia are succes, a adaugat premierul, mentionand ca Romania, pentru SUA, ramane o tara si un aliat important in regiune. Cred ca a folosit de 10 ori sintagma 'aliatul nostru din regiune', a spus Ponta.

VIDEO Victor Ponta: Despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul, pentru ca e treaba Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la postul B1 TV, referindu-se la Consiliul European care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, ca despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul. El a spus ca inca nu a primit raspuns de la presedintele Traian Basescu in ce priveste mandatul de participare la Consiliul European.

VIDEO Victor Ponta: Veniturile din redevente ar trebui impartite intre bugetul central si autoritatea locala

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca in noua lege a redeventelor, care trebuie adoptata in 2014, trebuie sa fie prevazuta o impartire a veniturilor intre bugetul central si autoritatea locala.

FOTOGALERIE VIDEO Victor Ponta a jucat baschet cu Ghita Muresan, in SUA: Acelasi om extraordinar cu care ma luptam in 1989 pentru titlul national

Victor Ponta, care efectueaza o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, a jucat baschet cu celebrul sportiv roman Ghita Muresan, potrivit imaginilor postate pe contul de Facebook al primului ministru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )